24sata - Cafe 24

Nolan i Harper istražuju pljačku lutrijskih listića i smrt suvlasnice trgovine

-

PONEDJELJA­K Odjel pomaže osuđenoj serijskoj ubojici Rosalind Dyer u pronalažen­ju posmrtnih ostataka njezinih žrtava kako bi joj smrtna kazna bila promijenje­na u doživotni zatvor. Na putu do grobnica, tim mora zaustaviti muškarca da je ubije.

UTORAK Chen se budi s tetovažom nakon što je bila drogirana na spoju. Policajci je traže nakon što je nisu vidjeli trinaest sati. Otkriveno je da je Caleb Wright, s kojim je bila na spoju, zapravo štićenik serijske ubojice Rosalind Dyer. SRIJEDA Nolan vodi zaručnicu svog sina na vožnju s Bradfordom nakon što je ona otkrila da želi postati policajka. Bradford govori da će joj pomoći na policijsko­j akademiji, ali kasnije otkriva Nolanu da ona neće moći postati policijska časnica zbog kriminalno­g dosjea. ČETVRTAK Nolan dozna da mu je otac nedavno umro. Odvjetnik mu šalje nasljedstv­o, koje uključuje i stari automobil. Novaci i njihovi časnici za obuku prolaze kroz „follow-up“dan, kada im se dodjeljuju neaktivni slučajevi. Nolan i Harper istražuju pljačku lutrijskih listića i smrt supruge vlasnika trgovine.

PETAK Bradford i Chen zovu supružnici, koje navodno uhodi dron, na koji suprug počne pucati. Nolan i Harper pretražuju hotelsku sobu žrtve upucane u tjeme i nailaze na afganistan­skog ratnog veterana koji pokušava pobjeći prije nego što stignu Bradford i Chen.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia