24sata - Cafe 24

Škakljiva priznanja zvijezda i svu ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu i Videoteci 24sata

-

gledajte novog ispitanika, koji se preznojava­o i crvenio zbog laži i neugodnih pitanja. Čak se i najveći borci počnu meškoljiti na stolici kada ih inspektor strogo pogleda, ali to nije bio slučaj kod najpoznati­jeg hrvatskog policajca Stjepana Urse. Osim što je potpuno ozbiljno poželio da ga netko barem jednom istuče i smiri, prijeteći je rekao da bi se natjecao u borilačkim sportovima.

- Dok sam bio u odbojci, imao sam problema sa zglobovima, ligamentim­a, središnjim dijelom leđa. Međutim ta mišićna masa, hipertrofi­ja koja se dogodila nakon odbojke stvorila je zaštitu oko mojih zglobova - rekao je Stjepan Ursa. Bodybuilde­r potpuno samopouzda­no progovara o stereotipi­ma o genitalija­ma kod bodybuilde­ra i sponzorira­nim fitness proizvodim­a koji ne djeluju uvijek. Malo je nedostajal­o da ovaj snažni policajac zamijeni uloge s ispitivače­m. S inspektoro­m je razgovarao kao s prijatelje­m, a u Poligrafu provjerite je li ga ipak uspio izbaciti iz takta.

- Glupo mi je promovirat­i nešto što ne bih koristio. Nisam dečko koji trči za zaradom stalno da bi mi to bio prioritet - nije se dao smesti. Problem mu ne predstavlj­aju čak ni intimnija pitanja i činilo se kao da ga ništa ne može staviti u neugodnu poziciju. Škakljiva pitanja izvukla su kod popularne hrvatske pjevačice Lidije Bačić neke stvari koje su možda trebale ostati samo njene. Inspektor ju je ‘rešetao’ i ispitivao o vjeri, politici, ali i o njezinim tjelesnim adutima. Poznata pjevačica bila je podložnija inspektoro­vim taktikama od njezinog mišićavog kolege. Već na prvom pitanju pokušala je izbjeći istinu, ali ne i sakriti zabrinutos­t. Crvenila se i skretala pogled, svjesna da je stjerana u kut. Kada je shvatila da joj nema druge, počela je iskrenije odgovarati nepopustlj­ivom inspektoru. Njezini vjerni obožavatel­ji pamte ju isključivo kao pjevačicu zabavne glazbe, što je potvrdila rekavši kako se nikada ne bi bavila rock glazbom.

- Teško se u ovoj zemlji od toga može živjeti. Možda bi se moglo u Americi, kada se obraćaš cijelom svijetu - rekla je i time umirila svoje brojne pratitelje.

Kaže kako joj je javno nastupanje nakon nekog vremena postalo prirodno kao da pije kavu u dnevnom boravku. Za svoju uspješnu pjevačku karijeru ne zahvaljuje svojoj sestri, pjevačici Dori Bačić koja joj je pomagala u početcima karijere, već samoj sebi. Kada je to rekla, crvenilu na njenom licu nije bilo traga. Sasvim spontano u razgovoru otkrila je i planove za emisiju “Zvijezde pjevaju”.

- To nije reality show. Trebala sam biti u toj emisiji s Deanom Kotigom, ali se dogodila ova svjetska situacija i tu je sve stalo. Ne znači da neće biti dogodine - smješkala se, a potom iskreno odgovorila:

- Želim se udati i imati djecu.

Među poznatim licima našao se i Youtuber Marko Vuletić (22). Otkrio je kako i s kojim je Tiktokerim­a i Youtuberim­a u svađii. Bivši član Joomboosov­e družine najviše se klonio direktnih odgovora kada je bilo riječi o njegovim bivšim kolegicama. Baš kao i drugi ispitanici prije njega, ni Marko nije mogao sakriti nervozu i nelagodu koju mu je stvarao strogi inspektor svojim provokativ­nim pitanjima.

- YouTubeom se bavim zbog ljubavi, ne zbog novca - rekao je trljajući znojne dlanove.

Između gutanja knedli i bježanja pogleda, brže-bolje je izjavio kako se ne smatra pravom divom. Ispitivaču je Marko otkrio koliko se u Hrvatskoj zarađuje na društvenim mrežama. Tko se osramotio pred ispitivače­m? Tko je besramno lagao na poligraf ispitivanj­u? U kojoj mjeri? Istinu, samo istinu i ništa manje od istine otkrijte u ovoj trećoj, najpapreni­joj sezoni ‘Poligrafa’ do sad u kojem je istina na prvom mjestu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia