24sata - Cafe 24

Staviti ili ne prsten na ruke djevojke...

Četiri šarmantna momka, dvije mame i dva tate te 24 djevojke gledajte u ‘Ženim sina’ od 22. kolovoza

- Pišu: J. BAUMAN, N. ŽIVKOVIĆ

Tjera me život da budem u potrazi, a vjenčanje je velik korak na koji sam se odlučio kako bih vidio hoću li u ovom showu upoznati ljubav svog života.Tata Daniel i mama Sanja potajice žele prinovu u obitelji, kao i mene u braku, no to će biti težak zalogaj, govori nam glazbenik Sebastian Popović (36), sin pjevača Daniela Popovića (66). On se prijavio u show Nove TV “Ženim sina” kako bi pronašao bolju polovicu. A ako bude sreće, odvest će je pred oltar. U potrazi za onom pravom pomoći će mu mama Sanja Bjedov Popović.

- Za Sebastiana želim ženu točno onakvu kakvu si on želi i izabere. Ja bih htjela za njega lijepu, pametnu, uspješnu i atraktivnu te da, osim njega, obožava i mene - dodaje ova poduzetnic­a i bivša manekenka. Osim mame Sanje, veseli se i tata Daniel (pjevao je “Džuli” na Eurosongu 1983.), koji jedva čeka snahu. Treća sezona showa “Ženim sina” stiže na male ekrane Nove TV 22. kolovoza, od ponedjeljk­a do petka, i s njom pregršt smijeha, zabave, romantike, ali i šokantnih obrata.

Uz Daniela u potrazi za ljubavlju su i Antonio Obradović, koji s mamom Mirjanom čini “ubojitu kombinacij­u”, instagrams­ka zvijezda u usponu Mirko Ranogajec, koji je u vječnom sukobu s ocem Miljenkom s kojim kreće u avanturu, a Kristian Cvijić bolju će polovicu tražiti s ocem Zoranom, koji kaže da sina u dušu poznaje. Svaki od njih upoznat će po šest djevojaka s kojima će kroz tjedne koji slijede graditi odnos, upoznavati se, zabavljati - sve do trenutka kad ostaje samo jedno pitanje - staviti ili ne prsten na ruku odabranoj djevojci.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia