24sata - Cafe 24

SPLITSKI PJEVAČ ZBOG KOLEGICE DAO OTKAZ I ZATRAŽIO RAZVOD OD ŽENE

-

Kad su se prošlu nedjelju vratili svojim kućama u

Splitu s gaže u Dubrovniku, supružnici Marka Pecotića Pece i Silvije Dvornik nisu ni slutili što im njih dvoje imaju reći. Pjevač i pjevačica tad su iznenada objavili supružnici­ma da su se zaljubili i da žele razvod braka.

- Malo je reći da se Markova supruga Irena šokirala. Ni s čim nije ni naslutila da njezin suprug Marko ima drugu, a pogotovo da je riječ o Silviji, s kojom je bila u prilično dobrim odnosima - kaže nam dobro upućeni izvor.

Marko i Silvija te njihovi supružnici bili su kućni prijatelji. Zajedno su išli na ručkove po mondenim splitskim restoranim­a. Supruga Silvije Dvornik vijest o prevari izbacila je iz takta. Nakon što mu je supruga objavila da traži razvod jer voli drugog, otišao je u omiljeni kafić te se pojadao osoblju i gostima o bračnim problemima. Tako se priča ubrzo proširila Splitom. U konačnici je Marko Pecotić Peco priznao za

Slobodnu Dalmaciju da se razvodi nakon 16 godina braka zbog nove ljubavi te otkrio da se radi o Silviji. Pokušali smo od njega dobiti komentar, no SMS-om nam je poručio da je sve već rekao te se zahvalio na razumijeva­nju. Zvali smo i Silviju Dvornik, no ni ona nije htjela ništa komentirat­i. Za davanje izjava nije bila voljna ni Pecina uskoro bivša supruga Irena jer nije javna osoba. Nakon Pecine objave o razvodu braka, oboje su izbrisali društvene mreže, koje su “izgorjele” od komentara na račun njihove tajne afere. Jutro nakon Pecotićeva priznanja njegova majka viđena je kako sa suzama u očima izlazi iz splitske trgovine. Ne može shvatiti sina zašto je javno rekao da se razvodi zbog druge, a pritom je spominjao i Boga. Pecotić je u izjavi za Slobodnu Dalmaciju rekao: “S vjerom u Boga i istinu mislim da bi to moglo dobro ispasti, za sada su svi to dobro prihvatili, a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu”. (I. Prgomet)

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia