24sata - Cafe 24

NICKI MINAJ ZASJALA PUNIM SJAJEM U HALJINI JURJA ZIGMANA

-

Američka reperica Nicki Minaj (39) ostala je vjerna hrvatskom dizajneru Jurju Zigmanu (38), koji joj je kreirao haljinu za ovogodišnj­u Noć vještica i ponovno oduševio baš sve. Zigman je za Nicki dizajnirao dugu plavu haljinu u stilu Pepeljuge. Zanimljiva modna kreacija istaknula je grudi i stražnjicu reperice.

- Pepeljuga o ovome može samo sanjati. Zar ne, Nicki Minaj? - napisao je u opisu ispod fotografij­a reperice u haljini.

Pratitelji su se Zigmanu odmah javili u komentarim­a i po običaju pohvalili njegovu kreaciju i prepoznatl­jiv stil. - Nicki je pobijedila na Halloweenu 2022.; Vidjela sam ovo i odmah sam znala da je Zigmanovo djelo; Napravio si fantastiča­n posao; Nicki, mogu li biti tvoj princ na bijelom konju? - nizali su se komentari.

No reperica nije jedina Zigmanova slavna mušterija. Hrvatski dizajner može se pohvaliti suradnjama s raznim svjetskim zvijezdama poput Cardi B, Lizzo, Nicki Minaj i

Megan Thee Stallion. Cardi B je jednu njegovu kreaciju nosila u reklami za Pepsi Colu. No kako je jednom rekao, u svom rodnom gradu Rijeci najveću je slavu doživio kad je dizajnirao dresove za NK Rijeku.

- Odmalena živim s navijačkim grafitima po gradu i uvijek su me inspiriral­i. A nogometni dresovi su mi uvijek bili nekako dosadni, uniformira­ni, uvijek isti, pa sam poželio svom gradu i nogometnom klubu darovati nešto posebno. I kad sam dizajnirao te dresove ljudi su me po ulici zaustavlja­li i čestitali mi - ‘legendo, odlični su dresovi’. Mogao sam napraviti kreaciju za Beyonce - ništa ne znači kao ovi dresovi za naš klub, rekao je u jednom razgovoru Zigman koji je dresove ukrasio crtežima morskog psa.

Radio je i velike projekte, od dodjela Grammy Awarda, MTV Awarda, a njegove kreacije su bile u “Victoria Secret Showu”, “Late Night Showu”, kao i na kompletnoj australsko­j turneji Nicki Minaj.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia