24sata - Cafe 24

BRAK S WILLISOM OD 1987. DO 2000.

-

Rekla je da ju je Willis oborio s nogu. Najstarija kći Rumer rodila se 1987., zatim su dobili Scout LaRue 1991., a najmlađa Tallulah rodila im se 1994. filmu “Striptiz” 1996. godine tad nevjerojat­ni honorar od 12,5 milijuna dolara, što bi danas otprilike iznosilo dvostruko više, čime je izazvala žestoke kritike. - Mislim da sam bila žrtveni jarac zabavne industrije jer producenti nisu mogli podnijeti da žena bude jednako plaćena za ulogu kao i muškarac. U to vrijeme Willis je zarađivao barem jednako, ako ne i više. A biti pionir bila mi je čast, no to je pokrenulo lavinu napada i osuda. Sretna sam ako je to bar malo utjecalo na odnos prema glumicama, ali očito da nije utjecalo dovoljno jer i danas se žene u Hollywoodu moraju nositi s istim problemima - smatra Moore, koja se 2000. razvela od Willisa. Bio je to još jedan povod za brojne napade jer je u brakorazvo­dnoj parnici sud dodijelio 90,000.000 dolara. Nakon majčine smrti i razvoda od drugog supruga, Moore se povukla iz glume kako bi se usredotoči­la na odgoj kćeri, pa se uglavnom posvetila produciran­ju filmova. Jedna od zapaženiji­h uloga iz tog perioda je negativka u “Charliejev­im anđelima”. Onda je 2003. počela izlaziti s 15 godina mlađim glumcem i pjevačem Ashtonom Kutcherom, čime je samo potpirila medijsku hajku. Udala se za Kutchera 2005. i zatrudnjel­a, ali je par izgubio djevojčicu nakon šest mjeseci trudnoće. Ponovno je počela piti i počela kriviti sebe za gubitak djeteta. Krenula je i na liječenje neplodnost­i, ali njezina ovisnost o alkoholu samo je otežavala obiteljsku situaciju, a počela je zlorabiti i Vicodin - lijek protiv bolova na bazi opioida, a onda je saznala i za Kutcherovu nevjeru. Razveli su se 2013. Nakon što je jedne večeri pušila sintetički kanabis, pozlilo joj je, a njezino hedonistič­ko ponašanje dozlogrdil­o je i njezinim kćerima, koje su se od nje udaljile. Nakon svega pogoršalo joj se i zdravlje zbog autoimune bolesti.

- Jedan po jedan, moji su se organi počeli gasiti. Shvatila sam da moram nešto hitno poduzeti, opisala je Moore svoje stanje i najprije krenula na program odvikavanj­a. Radila je sa specijalis­tima za integrativ­nu medicinu, što je uključilo i psihoterap­ije, nakon čega je ispravila odnos s kćerima, s kojima je danas u dobrim odnosima.

- Ponosne smo danas na svoju majku jer je imala hrabrosti suočiti se sama sa sobom. Njezina autobiogra­fija je teško štivo, ali nakon svega vidi se da se konačno osjeća dobro sama sa sobom. Bilo nam je teško čitati neke dijelove jer se suočavala s najtežim trenucima u svom životu, koji su istovremen­o i za nas bili najtraumat­ičnije razdoblje - rekla je 31-godišnja kćer Scout Willis.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia