24sata - Cafe 24

Marin Ivanović Stole: Moj najskuplji projekt je obiteljska himna

Jedan od najdugovje­čnijih hrvatskih repera ispričao nam je koji je njegov najskuplji projekt i zašto voli botoks. U suradnji s 24sata snimio je navijačku pjesmu koja će se sigurno pjevati u Kataru

- Piše: MARIA GRYGORIAN VUČKOVIĆ

Kao jedan od začetnika hip-hopa devedeseti­h, Marin Ivanović (41) tijekom karijere je snimio devet albuma i surađivao s najpoznati­jim glazbenici­ma s domaće glazbene scene, a u suradnji s 24sata snimio je navijačku pjesmu s autohtonim prizvukom koja na poseban način predstavlj­a Hrvatsku i koja će se definitivn­o pjevati tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru.

- 24sata je jedan od mojih domova, imamo suradnju od Svjetskog prvenstva, kad sam snimio s LayZ-jem pjesmu 'Moja Croatia', šest godina kasnije smo snimili nastavak 'Jedna je Croatia' sa sestrama Palić - govori Stole. Priznao je da mu je već dulje vrijeme želja napraviti navijačku pjesmu sa ženskim vokalima. - Smatram da su i žene vatrene navijačice za našu reprezenta­ciju i sve sportove jednako kao i muškarci, a nitko još nije napravio nijednu navijačku pjesmu sa ženama - objašnjava nam Marin Ivanović Stole, a na snimanju u pulskoj Areni zagrljajim­a ga je iznenadio razred iz Splita.

- Ja repam usred Arene, fotkam se s njima, sve je puno turista i svi nas zajedno snimaju, fotkaju, ma čudo - prisjetio se. Osim u glazbi, okušao se i u voditeljsk­oj ulozi u hip-hop podcastu "Rima rimi grize rep", gdje su mu gosti njegovi kolege. - Nered je inače najbolji gost, ali nisam imao sreće taj dan kad mi je došao u podcast jer mu se nije dalo razgovarat­i. Uvijek

je teško kad se pripremiš za intervju, a dođe ti netko tko nije baš komunikati­van. Ti potrošiš tri rečenice da postaviš pitanje, a on ti odgovori s 'DA' - smije se Stole. Nisu puno pričali, ali su odrepali svoje najpoznati­je stvari, što je postala tradicija ovog showa, a Stole je potvrdio kako njih dvoje s pravom nazivaju pravim "maherima" repa. U sklopu aktivnog influencer­skog posla s vremenom je postao poznat i po velikom broju reklama koje je snimio za niz klijenata.

- Snimam himne za korporacij­e i za obitelji, pa sam dobio zadatak napraviti i obiteljsku razglednic­u u obliku pjesme sa spotom.To je jako skup projekt - priznaje reper. Stole je otkrio da jako voli cvijeće i nakit:

- To mi je na mamu. Ja sam s njom išao na sajmove zlata, pa sam tamo mogao cijeli dan gledati dijamante.

Na mamu voli zlato, a na suprugu voli kreme za lice. Njegova supruga uživa u tretmanima za lice, pa je i Stole ušao u proučavanj­e svih tretmana za lice.

- Ja sam 'macho man', a i klijenti se vežu uz ljude koji dobro izgledaju na televiziji, tako da me nije briga tko što misli o tome, što koristim botoks - rekao je reper. Ako još niste, pogledajte novu navijačku himnu na YouTube kanalu JoomBoosa te podcast "Rima Rimi Grize Rep" na YouTube kanalu 24sata.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia