24sata - Cafe 24

ČUDO PRIRODN

-

„Pozivam suvremenog čovjeka da se vrati istinskim vrijednost­ima i svojim korijenima. Čudo nije nikad osnova vjere, nego je vjera ta koja daruje čudesa.

Vjera je ta koja urazumljuj­e izgubljena čovjeka u poslu i vremenu. Ona mu otvara srce i razum kako čovjek ne bi podlegao strahu i zabludi ovog života i pakla u njemu. I ova priča kao i mnoge, govori o tome”.

Prije dva mjeseca liječnici su mi otkrili tumor na jajnicima od kojeg sam doživjela teški šok. Bila sam smršavjela 5kg, apetit nisam imala skoro nikakav. Liječnica me nazvala i rekla: Ivana imaš tumor na jajnicima! Počela sam od straha plakati jer sam majka troje djece. Pomišljala sam samo na svoju djecu: što će biti s njima ako umrem... Najružnije slike su mi se motale po glavi. Osjećala sam se kao biljka koja vene. Imala sam nutarnji poziv da posjetim svetište Marije Bistrice. Pred raspelom sam se pomolila i zatražila spas. Tog jutra majka mi je rekla ovo: Nazovi gđu Anu, travaricu iz 24 sata će ti pomoći, piše da je mnogim pomogla. Sjećam se našeg razgovora i kroz suze sam rekla gđi. Ani o svom teškom jadu.

Bila sam sva uplašena i očajna.

Evo sad svjedočim kako mi je tad gđa. Ana rekla u tom razgovoru koji mi je dao veliku nadu i ohrabrenje. Rekla mi je: Ništa se nemoj bojati! Izliječit ću te- vidjet ćeš! Isuse Bože koje olakšanje!

Odmah sam naručila bočicu Čuvarice zdravlja i sirup za jačanje imuniteta. S obzirom da dojim šestomjese­čnu bebu, tinkturu sam razblažila sa sirupom (po uputama gđe. Ane)

Kako sam pila Čuvaricu zdravlja već nakon četvrtog dana sam počela jesti i puno bolje se osjećati. Odmah sam kontaktira­la gospođu Anu da joj kažem o poboljšanj­u. Sad nakon dva mjeseca sam napravila ponovno magnetsku rezonancu na kojoj mi je potvrđeno da tumora više nemam. Mojoj sreći nije bilo kraja. Ovo je čudesno ,kako je vjera u Boga ovdje odredila moje izlječenje koje djeluje na rad gđe. Ane, njeno sveto poslanje. Zato je tako sigurna u svoj rad, tako da nas utješi a onda izliječi. To može samo vjera u Boga.

Hvala draga Ana!

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia