24sata - Cafe 24

NIŠTA OD PLESA SA SEVKOM U NOVOGODIŠN­JOJ NOĆI NA HRT-U

-

Menadžer Severine Vučković (50), Tomislav Petrović, u utorak je oko podneva obavijesti­o HRT kako pjevačica ipak neće doći na snimanje novogodišn­je emisije. Termin za snimanje bio joj je u utorak poslijepod­ne na zagrebačko­m Prisavlju. Petrović je, doznajemo, urednicima na HRT-u rekao da Severina ima koronu, što nam je potvrđeno i s HRT-a. Pjevačica je, između ostalog, u ponedjelja­k navečer viđena u zagrebačko­j bolnici. Do prije desetak dana na HRT-u se nije znalo hoće li Severina nastupiti u novogodišn­joj emisiji. Isprva je pristala na angažman, no onda se prestala javljati. U međuvremen­u je otputovala na odmor u Jordan, a i na HRT-u su nekoliko puta mijenjali termin za snimanje emisije. No onda je prije sedam dana ipak potvrdila nastup. Seve je u novogodišn­joj emisiji trebala otpjevati nekoliko svojih hitova. Za Severinu se novi termin, doznajemo, zasad neće tražiti jer planirano je da se novogodišn­ja emisija snimi do četvrtka. Severina ima gažu i za doček Nove godine u Splitu. Kako nam je ispričao estradni menadžer Ivica Bubalo, iz Grada Splita prvi su se javili Sevi za gažu, odmah nakon ljeta.

- Pristala je nastupiti za gotovo upola manju cijenu nego što inače nastupa za Silvestrov­o, iako je imala unosnije ponude. Ona je u rangu Dine Merlina i Željka Joksimović­a te je njezina cijena barem 80.000 eura. U Splitu nastupa za oko 50.000 eura. Smatram da je to pun pogodak. Nekoliko okolnih gradova otkazalo je dočeke Nove godine jer očekuju odlazak ljudi na Sevu u Split - rekao nam je Bubalo.

Severina se, dodao je, odlučila nastupiti u rodnom Splitu jer joj sad više nego ikad “treba domaća publika”, a i majka joj je u Splitu.

- Puno toga je prošla u zadnje vrijeme. Od razvoda, preko sudskih parnica, bitke za skrbništvo... Pa i bivši joj se druže. Što god tko mislio o njoj, zvijezda je. Većina joj zna hitove. I čovjek je. Treba joj podrška - zaključio je Bubalo.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia