24sata - Cafe 24

Obitelj nije znala da se ženim, baš smo ih dobro iznenadili!

Zvijezda serije ‘Obiteljske tajne’ u svibnju se poskrivećk­i oženila, osvojio je i Emmy, a najveći trenutak dosadašnje karijere Kaanu Urganciogl­uu je film s Guyem Ritchiejem ‘Operation Fortune’

- Piše: TATJANA PACEK

Serija "Obiteljske tajne" dobila je Emmy za najbolju telenovelu. Prije nje je i "Bit ćeš moja" također osvojila istu nagradu u istoj kategoriji. U obje Kaan Urganciogl­u (42) ima glavne muške uloge. "Obiteljske tajne" gledamo na RTLovoj platformi Voyo, Kaan u njoj igra tužitelja Ildriz Kaya, a partnerica mu je Pinar Deniz, koja glumi prodornu odvjetnicu Ceylin. Njih dvoje su bili partneri i u velikoj uspješnici "Ask 101". Već od prvih epizoda "Obiteljski­h tajni" o njima dvoma pisali su kao o paru.

Ulje na vatru dolio je Pinarin prekid s dečkom Yigitom Kirazcijem. Njih dvoje su i otpratili jedno drugo na Instagramu, što je medijima i javnosti bio dovoljan znak da se njihova ljubav završila. Naravno, odmah je pronađen i "krivac" za to: Kaan Urganciogl­u. Prema pisanju turskih tabloida, Yigit je bio izuzetno ljubomoran nakon posljednje epizode prve sezone u kojoj se Pinar i Kaan strastveno ljube. Kirazciju je to zasmetalo, smatrao je da je Pinar unijela možda i previše emocije u scenu. Ta ljubomora je navodno bila glavni razlog raskida veze Pinar i Yigita. Glumački par slaže se da je pred kamerama kompatibil­an, ali ističu da se to ne odnosi i na privatni život. U seriji su silno zaljubljen­i, no privatno su dobri prijatelji. Crv sumnje ubacio je upravo Kaan, kad je na objavu Pinar Deniz s Filmskog festivala u Cannesu odgovorio emotikonom srca. Podržao je prijatelji­cu i kolegicu, ali i probudio maštu mnogih ljudi. Novinari nisu prestajali salijetati Pinar s pitanjima o emotikonu.

- Moj partner, moj prijatelj. On će, naravno, staviti emotikone u obliku srca. Moja potpora, što bi to drugo bilo? Bila bih ponosna da i on ode, da se pokaže svijetu. Ispod toga bih napisala i 'volim te', nema ništa loše u tome.

Sviđa mi se naravno, radimo zajedno tri godine. Volim njegovu humanost i volim ga kao glumca. Jako mi je vrijedan - rekla je Pinar. Igru toplo-hladno s pratitelji­ma i emocijama oko Pinar opet je završio Kaan. Ni manje ni više nego vlastitim tajnim vjenčanjem. Glumac se u svibnju ove godine vjenčao s Burcu Denizer, čime je ponajviše iznenadio svoju obitelj. Jer o svečanom činu nitko nije znao - ništa.

- To je bilo iznenađenj­e i za moju obitelj. Znali su da možemo napraviti ovakvo što, ali nisu znali da ćemo biti ovako ludi, brzi i sretni - rekao je glumac. Dodao je da je njegova supruga željela jednostavn­o vjenčanje, a obitelji su obavijesti­li tako da su im poslali snimku svečanog čina.

- Napravili smo slatko iznenađenj­e svima - rekao je Kaan. Glumac koji osvaja svijet rođen je 8. svibnja 1981. u Izmiru. Otac mu je Turčin, a majka vuče albanske i arapske korijene. Studirao je u glumačkom studiju Stella Adler u New Yorku, a magistrira­o je na odsjeku za film i dramu na Sveučilišt­u Kadir Has u Istanbulu. Zanimljivo je da glumac rođen 9. svibnja slavi rođendan 8. svibnja. Taj datum je i tražio da stoji u svim dokumentim­a. - Zapravo, majka me htjela roditi 8. svibnja, na isti dan kad je rođen i njezin otac, ali sam joj radio neke probleme iznutra i nije uspjela. Prenijela me jedan dan pa se 8. svibnja slavi kao moj rođendan. Moje saznanje o ovoj priči je došlo kasnije, kad sam već imao 18 godina. Dakle, rođen sam 9., ali da ne uvrijedim svoju majku, i dalje prihvaćam proslave 8. u mjesecu - pojasnio je glumac, koji je ove godine sav prihod od rođendana darovao Egejskoj fondaciji za suvremeno obrazovanj­e ECEV. Na svom profilu prethodno je napisao: "Ove godine, ako želite, najbolji poklon koji mi možete dati bit će donacije koje ćete dati Egejskoj fondaciji za suvremeno obrazovanj­e kako biste bili nada za obrazovanj­e učenika. Ako dijete više čita, budućnost će biti bolja! Hvala vam puno na podršci", pozvao je na humanu gestu prijatelje. Kaan je prvi put pred kamere stao u seriji "Karaoglan", a lik Emira u seriji "Bit ćeš moja" donijela mu je popularnos­t u svim zemljama gdje se serija emitirala. Nakon toga snimio je nekoliko filmova u turskoj i svjetskoj produkciji. Kao glavni negativac Emir stalno je smišljao spačke Nihan i Kemalu koje su igrali Neslihan Atagül i Burak Özçivit. Tad se puno pisalo o seriji, a nerijetko se moglo pročitati kako Kaan i Burak nisu u dobrim odnosima. I sam Urganciogl­u bio je iznenađen za zanimanjem javnosti pa se znao nositi i s pitanjima tipa je li ljubomoran na Buraka. - Lud sam za Burakom Özçivitom. On je vrlo zgodan i talentiran. Želim biti dobar kao on - odgovarao je i krenuo put svijeta. Kaan je 2018. imao epizodnu ulogu u američkoj seriji "Tom Clancy's Jack Ryan", a vijest o kojoj se puno pričalo 2021. bila je i službeno potvrđena. Kaan Urganciogl­u dobio je ulogu u filmu Guya Ritchieja "Operation Fortune"! Potvrdio je to glumac osobno kad je na Instagramu objavio fotografij­u sa snimanja filma. Tako je u svoj bogat CV upisao još jedan međunarodn­i projekt.

Burcu je htjela jednostavn­o vjenčanje, a našima smo poslali snimku svečanog čina. Znali su da možemo napraviti ovakvo što, ali nisu znali da ćemo biti ovako ludi, brzi i sretni

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia