24sata - Cafe 24

Spin-off otkriva tko je zapravo Berlin...

Nakon groznice koja je tresla fanove serije ‘Money Heist’, 29. prosinca stiže nova serija u kojem je glavni junak najveći negativac - psihopat Berlin

-

Berlin, kojeg je glumio Pedro Alonso, bio je jedan od najpopular­nijih likova u seriji “Money Heist”. Ali u jednom intervjuu je o svom liku rekao: “Siguran sam da on nije lik za kojeg biste željeli da se uda vaša kći. Ipak, ta njegova karakterna crta da dominira istodobno nas odbija, ali i daje određeni osjećaj sigurnosti”.

Autor serije Álex Pina kaže da prema izvornom scenariju u seriji “Money Heist” nije imao u planu ubiti Berlina, ali na tome su inzistiral­i producenti.

- Rekli su da taj lik ne korespondi­ra s vremenom. On je ženomrzac, narcis i psihopat, no bez takvih likova ovakve serije bi bile bezlične i bljutave. Ipak, na kraju druge sezone on ispada iz serije i za njim ostaje mnogo neodgovore­nih pitanja - kaže Pina, koji je početkom godine već imao scenarij za spin-off seriju “Berlin”, koja stiže na Netflix u petak, 29. prosinca. Nova serija vraća se u vrijeme prije radnje u hit-seriji “Money Heist” i prati kradljivca dragulja Andrésa de Fonollosa - Berlina dok planira niz pljački diljem Europe s potpuno novom ekipom. Tvorac franšize “Money Heist” Álex Pina radio je na ovoj seriji s Davidom Olivom i Davidom Barrocalom, a serija će imati osam epizoda.

- Doznat ćemo sve o Berlinovim počecima i prikazat ćemo ga u vrijeme prije nego što se pridružio bandi maskiranih pljačkaša. Gledatelji će saznati povijest tog lika u vrijeme dok je uspješno pljačkao po cijeloj Europi i bio sretno zaljubljen - najavio je Álex Pina, uvjeren da će serija “Berlin” imati također puno uspjeha među ljubitelji­ma “Money Heista”.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia