24sata - Cafe 24

Maratoni najvećih videohitov­a na YouTube kanalu 24sata

Uživajte na izmaku ove 2023. uz najbolji videosadrž­aj. Nasmijte se, naučite nešto novo i zabavite se uz maratone najboljeg videosadrž­aja koji je za vas pripremila 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA

- Piše: MAURO PALISKA

Nezaboravn­i intervjui, analize prometnih nesreća, humoristič­ni serijal “Tarik i Buki” i reakcije poznatih na njihove pjesme, filmove i serije - sve to ovih blagdana možete pratiti na YouTube kanalu 24sata. ORIĐIĐI PRODUKCIJA 24sata pripremila je za kraj ove godine maraton naših najpopular­nijih serijala - “Veliki intervju”, “Tko je kriv”, “Reakcija” i “Tarik i Buki”. Intervju s Lidijom Bačić, Enisom Bešlagićem, Jagodom Kumrić i mnogim drugima moći ćete pogledati od 26. prosinca na YouTube kanalu 24sata. Naše zvijezde su voditeljic­i Mariji Grigoryan Vučković otkrili brojne detalje iz svog privatnog i poslovnog života, najavili nove projekte te ispričali brojne zanimljive priče.

Osim velikog intervjua, možete naučiti i nešto novo. Serijal “Tko je kriv” s našim proslavlje­nim rally vozačem Jurjem Šebaljom, profesorom Ratkom Horvatom i Marijom Grigoryan Vučković jedan je od popularnij­ih na našem YouTube kanalu. Maraton je podijeljen na dva dijela, a gledatelji će moći vidjeti brojne nesreće i dobiti savjete te kako se ponašati u prometu i izbjeći neželjene situacije.

- Mislim da je ovaj serijal bio potreban jer smo svjesni velikog broja nesreća koje se događaju svuda oko nas. Ovo je način da na zabavan način educiramo našu publiku i da podignemo svijest o tome koliko je važno odgovorno se ponašati u prometu i poštovati pravila - rekao nam je jednom prilikom Juraj Šebalj.

A na YouTube kanalu 24sata moći ćete na izmaku ove godine gledati i maraton našeg serijala “Reakcija”. U tom serijalu poznate osobe komentiraj­u svoje spotove, pjesme, filmove, serije... Lana Jurčević nam je u serijalu tako otkrila kako je nastala njezina nova pjesma, ali se prisjetila i snimanja spota za veliki hit s Lukom Nižetićem “Prava ljubav”.

- Ovo je Lana s novom mašinom i puno više konja - rekla je Lana, koja je nedavno postala majka, dok je gledala spot za svoju najnoviju pjesmu “Tipično muški”. U maratonu serijala “Reakcija” moći ćete vidjeti i što je Matija

Cvek rekao o snimanju spota s velikom regionalno­m zvijezdom Marijom Šerifović, kako je KUKUS ocijeni rime poznatih trepera, kako je Lidiji Bačić bilo snimati spot na splitskoj rivi te još mnogo zanimljivi­h reakcija.

Ove godine na YouTube kanalu 24sata gledatelji su imali priliku pratiti i vertikalni serijal “Tarik i Buki”. Ovi humoristič­ni skečevi s Tarikom Džinićem i Bukijem Skandalom u glavnom ulozi

Htjeli smo napraviti nešto u čemu će se svatko pronaći. Skoro sve se razlikuje u odnosu na prvu sezonu, osim nas dvoje, rekao nam je Buki Skandal, čiji serijal ‘Tarik i Buki’ možete pratiti na YouTube kanalu 24sata

oduševili su publiku. Na zanimljiv i zabavan način predstavil­i su situacije s kojima smo se svi nekad susreli. Opisali su kako izgleda suživot s cimerom, kako izgleda to kad imaš prijatelja koji uvijek kasni i koji uvijek misli da je bolestan te još mnoge druge zanimljive i komične situacije.

- Htjeli smo napraviti nešto u čemu će se svatko pronaći. Skoro sve se razlikuje u odnosu na prvu sezonu, osim nas dvoje - rekao nam je Buki Skandal, a u maratonu serijala moći ćete vidjeti i kako je izgledala njihova prva sezona, a kako to izgleda u drugoj. Maraton naših najpopular­nijih serijala pratite na YouTube kanalu 24sata.

Ne brinite se, i za 2024. godinu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA pripremila vam je još bolji i zanimljivi­ji sadržaj s brojnim novostima.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? PETAK, 29. PROSINCA 2023. | CAFE | 48 - 49
PETAK, 29. PROSINCA 2023. | CAFE | 48 - 49

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia