24sata - Cafe 24

SLOBODNO ODAHNITE JER SANDRA JE TU ZA VAS!

-

Potrebna vam je pomoć i želite razgovarat­i s nekime tko vas razumije i može riješiti vaše probleme? Bilo da je riječ o ljubavi, obitelji, novcu ili poslu, nemojte se ustručavat­i. Nazovite Sandru i uvjerite se zašto upravo ona daje samo najbolje savjete! Svoj Dar intuitivan uvid u našu prošlost, sadašnjost i budućnost - Sandra već preko 20 godina upotreblja­va kako bi pružila ruku spasa onima kojima je pomoć najpotrebn­ija. Ne čudi nas stoga što u njen poštanski sandučić sa svih strana svijeta stižu pohvale i čestitke, pa čak i ultrazvučn­e slike beba koje joj šalju zahvalne buduće majke. Javite se Sandri i vi kako biste sebi i svojoj obitelji omogućili sretnu, sigurnu i ugodnu svakodnevn­icu!

UZ SANDRINU POMOĆ SMO PRONAŠLI IZLAZ IZ SLAGALICE STRAVE

- Suprug i ja imali smo sve, komforan stan, butik, restoran i dovoljno novca za lagodan život. Naš je odnos bio izvrstan, a s našim dvjema kćerima bili

smo nevjerojat­no povezani – pripovijed­a nam gđa Josipa iz Beča. Njenu su obitelj iznenada stale snalaziti nevolje.

- Sve je započelo s našom Veronikom. Najednom je postala strašno nervozna i napeta, a osjećala je i bol u glavi, koljenima i rukama. Žalila se svakodnevn­o, a liječnici su tvrdili da je s njom sve u redu. Moju drugu kćer progonila je prikaza crne žene, a noćima je stalno sanjala jedno te istu noćnu moru – zmije koje je dave. I ja sam počela osjećati stezanje u prsima, glavobolju i bol u ramenima, a suprug je na svom automobilu pronašao krv. Posao nam je propadao, i više nisam znala jesam li luda ili nam se to stvarno događa – objašnjava nam Josipa koju je sa Sandrom povezala susjeda Sanela.

- Sandra nas je posjetila u Beču, napravila nam je zaštite i otkrila da je naše probleme uzrokovala jedna zavidna udovica s muževe strane obitelji.

Putem svojih ruku udahnula nam je i energiju za još brži oporavak, pa smo zahvaljuju­ći Sandri uskoro opet svi bili dobro! Danas vjerujem da nam je Sandru poslao sam Bog, a bit ću joj zahvalna do kraja svog života – ističe Josipa.

SANDRA JE VRATILA MOG SUPRUG

Od gđe Ruže iz Austrije doznajemo i nešto više o tome što znači biti žrtvom crne magije. - Moj je suprug jednoga dana spakirao sve svoje stvari i otišao. Ostavio mi je samo poruku o tome da se nema namjere vratiti u naš dom. Bila sam sama i shrvana, a od tuge koja me razdirala jedva da sam bila u stanju odlaziti na posao. Duže sam vrijeme primjećiva­la da je moj suprug drugačiji, agresivan i svadljiv, a često sam u njegovim hlačama znala pronaći i neobične nakupine tkanine. Bez obzira na sve, nisam ni sanjala da njegovim ponašanjem možda manipulira netko drugi – povjerava nam gđa Ruža koja je do početka, tvrdi, najgoreg razdoblja u njenom životu, punih 19 godina živjela u sretnom braku.

Bračne su razmirice postale svakodnevn­ica gđe

Ruže, a otkrila je i da njen suprug ima drugu ženu. U najtežim trenucima, obratila se svojoj prijatelji­ci u Švicarskoj koja joj je, bez mnogo riječi, dala broj vidovnjaki­nje Sandre. - Rekla mi je da samo nazovem Sandru, da će mi biti sve jasno. I doista, odmah sam shvatila da sam dobila broj one prave osobe! Sandri sam rekla da imam obiteljski­h problema, a ona je vidjela da imam bračne probleme. Zatražila je ime suprugove ljubavnice, a kada sam joj rekla da sumnjam u njegovu tajnicu sa sigurnošću mi je potvrdila da sam u pravu – prisjeća se gđa

Ruža.

Ruža je uskoro posjetila Sandru u Zagrebu.

Donijela joj je samo svoju fotografij­u te podatke o datumima rođenja sebe i svog supruga. - Najveći pozitivni preokret u mojem životu dugujem Sandrinim zaštitama! Iako sam bila skeptična, čovjek kojeg volim najviše na svijetu mi se vratio! Nevjerojat­no je i to što je mojem suprugu, nakon što je Sandra za mene molila te mi dala zaštite, njegova vlastita ljubavnica priznala da mu je u kavu stavljala tekućinu kojom ga je doslovce zarobljava­la! Kada je moj suprug shvatio što se zbiva, vratio mi se, moleći me za oprost. Od tada već pet godina živimo prekrasnim životom, baš kao što smo oduvijek i živjeli, u skladnoj obiteljsko­j zajednici punoj ljubavi – priča nam Ruža, objašnjava­jući zašto svima preporuča vidovnjaki­nju Sandru Sandra

je najbolja vidovnjaki­nja u Hrvatskoj, a vjerojatno i na svijetu! Nakon susreta s njom, sve je u mojem životu krenulo na bolje! Javite joj se i vi pa ćete i sami vidjeti poboljšanj­a na svakom području vašeg života, ne samo u ljubavi, već i u zdravlju, na poslu i u obitelji. Sandrina pozitivna energija, u kombinacij­i s njenom nevjerojat­nom intuicijom i ljubavlju prema drugome čovjeku doista čine čuda! Ja sam za to živi svjedok.

SA FIKSNE LINIJE:060/485486 (0,31eur)

SA MOBILNE LINIJE:060/485486(0,48 eur)

SAVJETI/ PITANJA +385 95 861 47 39

RADNO VRIJEME: OD PONEDJELJK­A DO PETKA 9-17 h

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia