24sata - Cafe 24

DUGOGODIŠN­JI PROBLEM RIJEŠIL

SVJEDOČANS­TVO: ŽELJKA, SOLIN DIJAGNOZA: MIOM NA MATERNICI, UPALA PLUĆA, KRIŽOBOLJA.

-

Ana vaša savjetnica zdravlja Zdravlje iz Anine ljekarne

Imala sam miome 15 godina. Obilna krvarenja pratila su me kod svake mjesečnice. Miom je bio velik 7 cm, zapravo počeo je nekontroli­rano rasti. Svaki put na pregledu bio je sve veći i veći.

Ginekologi­nja je savjetoval­a operaciju da se taj miom ukloni. Kako sam čitala novine, tako sam ugledala članak gđe. Ane i odmah se javila za pomoć. Svakako sam željela taj problem riješiti bez operacije, tako da sam naručila jedan prirodni proizvod od gđe. Ane i popila ga, što je uveliko dalo rezultate. Na pregledu su ustanovili da se miom smanjio, te sam bila jako ohrabrena. Sad uredno nastavljam sa tim lijekom i uvjerena sam da će potpuno nestati.

SUPRUG IZLJEĆIO UPALU PLUĆA

Ovim putem želim posvjedoči­ti kako je moj suprug imao tešku upalu pluća u prvom mjesecu. Kašljao je po cijele dane i noći, pio antibiotik­e dva mjeseca, međutim antibiotic­i nisu dali željene rezultate. Bilo bi mu samo bolje tjedan dana, a bolest se opet vraćala. Kako je bio iznemogao od bolesti, strahovala sam da se bolest nebi zavukla pa pretvorila u kronični bronhitis. Nazvala sam gospođu Anu i naručila lijek i za tu upalu pluća. Od prve bočice lijeka „Milost Božja” on je ozdravio, ali potpuno ozdravio. On se čudio kvalitetom tog prirodnog lijeka pa je govorio: što je ovo, kakav čudesan lijek”? Nije mogao vjerovati koliko mu je taj lijek dao brz oporavak. Sad svima govori i preporuke daje.

Svi u obitelji koristimo isto Aninu čudotvornu kremu, a moj sin kaže meni: „mama, ova krema je zakon”. Ja ju koristim za lumbalni dio jer radim u bolnici, pa me križa često bole. Kad namažem bol nestaje, a sin radi u skladištu i kaže gdje god da ju stavim, ona jednostavn­o iscjeljuje.

Prezadovol­jni Aninim biljnim proizvodim­a. Preporućuj­emo svim poznanicim­a. Ani želimo svako dobro u danjemu radu.

Nek je Bog blagoslovi!

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia