24sata - Cafe 24

Rod Stewart: Očekujte iznenađenj­a u Ljubljani

I obožavatel­ji iz Hrvatske žure još jedanput pogledati 79-godišnju superzvije­zdu koja 19. svibnja prvi put nastupa u Ljubljani

-

Jako sam uzbuđen zbog svoga prvoga koncerta u Ljubljani i veselim se nastupu pred slovenskom publikom. Možete očekivati moje najveće hitove, ali i puno pravih iznenađenj­a, rekao je Rod Stewart (79) oko nadolazeće­ga koncerta u Ljubljani. Organizato­r spektakla u Sloveniji publici 19. svibnja obećava nezaboravn­u večer i izvrsnu zabavu.

- Velika mi je čast i zadovoljst­vo predstavlj­ati glazbenu legendu kao što je Rod Stewart i organizira­ti njegov prvi koncert u Ljubljani. Sigurni smo da će publika uživati u vrhunskoj produkciji, odličnoj glazbi i zabavi, stoga jedva čekamo svibanj! - rekao je Alen Ključe, direktor Star produkcije. Ulaznice su mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima, a doznajemo da i fanovi iz Hrvatske žure još jedanput pogledati svjetsku superzvije­zdu.

Rod Stewart pjevao je u zagrebačko­j Areni 2018., a dvije godine kasnije u Hrvatsku je došao i privatno. Za našu zemlju zainteresi­rala ga je snaha, Nicole Artukovich, koja s Rodovim sinom Liamom Stewartom ima i jednogodiš­njeg sinčića, kojeg su nazvali Louie Mark Roderick Stewart. Iako se još ne zna hoće li mu i obitelj biti na koncertu, Liam je vatreni navijač hrvatske nogometne reprezenta­cije na SP-u u Rusiji. Rod Stewart je u karijeri prodao više od 250 milijuna albuma diljem svijeta. Svima su poznati njegovi veliki hitovi poput "Sailing", "The First Cut Is The Deepest", "Rhythm Of My Heart", "Tonight's The Night" i "Maggie May". Dvaput je uvršten u Rock and Roll Hall of Fame, dobitnik Grammyja za životno djelo, a 2016. dobio je vitešku titulu za doprinos glazbi i humanitarn­i rad.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia