24sata - Cafe 24

Matija na novom poslu sazna tko je vlasnik sporne parcele

KUMOVI

-

PONEDJELJA­K Janko optuži Marinu da manipulira Lucom, ona ga podsjeti na to koliko ga Luce voli i da svoje probleme u vezi rješava s njom, a ne s drugima. Vice uvjerava Vinka da će otkup državnih kvadrata za parking hotela uskoro biti riješen.

UTORAK Općina je prepuna ljudi koji su došli iz svih krajeva kako bi evidentira­li svoje parcele u Zaglavama. Pokret otpora shvaća kako moraju potražiti pomoć od sumještana kako bi nagovorili ljude da prijave prebivališ­te u Zaglavama. SRIJEDA Stanislav zaposli Matiju kao svoju asistentic­u, što razveseli sve u pokretu otpora. Zvone čuje da je Vinko spreman dati bilo koju cifru za parking hotela pa počinje u tome vidjeti svoju korist. Vice vraća dugove utjerivaču. Prezentira mu svoj plan kako može zaraditi u Zaglavama tijekom državne izmjere. Milica je u problemu oko organizaci­je Stanislavo­va rođendana.

ČETVRTAK Lara i Janko kriju Vesnin dolazak na feštu iznenađenj­a. Vesni na putu iz Zagreba stane automobil. U očaju ustopira Vjekoslava Cukelu koji ide baš za Zaglave. Matija na novom poslu sazna tko je zapravo vlasnik sporne parcele od 30 kvadrata što odmah javlja Vinku.

crijeva. Reese i April liječe pacijenta, koji se čini da je pod utjecajem alkohola, dok dr. Rhodes privuče pažnju visokopozi­cioniranog­a kirurga koji se sprema operirati princa Saudijske Arabije. SRIJEDA Dok medicinske sestre traže od svojih pacijenata da ispune anketu o zadovoljst­vu, Reese i April se brinu o beskućniku. Nakon liječenja pacijenta s bipolarnim poremećaje­m, dr. Choi se suočava sa svojim problemima. ČETVRTAK Dr. Choi i Reese imaju posla s prepotentn­im ocem dok liječe njegova sina koji se ozlijedio na hokeju. Dr. Halstead se mora baviti posljedica­ma nakon liječenja svog pacijenta te se sukobljava s doktoricom Manning.

PETAK Dr. Halstead prima tužbu koju je pokrenula žena koju je oživio. Reese pacijentu dijagnosti­cira bolest koja proždire meso, a dr. Choi i dr. Rhodes liječe pacijenta sa zastojem srca.

PONEDJELJA­K Dva izviđača u šumi pronalaze tijelo sedamnaest­ogodišnje Julie Donovan. Ona je pretučena na smrt te pronađena s razbijenim mobitelom i muškom bejzbol kapom. Njezin ožalošćeni otac kaže da mu se nisu sviđali dječaci s kojima se družila, ali joj je dopustio da ih viđa kako je ne bi izgubio.

UTORAK Policajci traže žrtvu otmice, jedanaesto­godišnju Sabrinu Farmer (Heather Braverman), te je pronalaze kako jedva diše u prtljažnik­u unajmljeno­g automobila. Bila je silovana i udarena kamenom, a doktori ne znaju kad će se osvijestit­i. SRIJEDA Radnik parka dolazi do užasavajuć­eg otkrića silovane i mučene ženske žrtve, a u blizini i čovjeka kojemu je raznesena glava. Benson (Mariska Hargitay) udružila se s agenticom FBI-a Lauren Cooper (Erika Christense­n), koja vjeruje da je žensko tijelo žrtva Woodsmana, serijskog ubojice kojeg je pratila godinama. ČETVRTAK Igrači paintballa u Central Parku pronašli su tijelo tinejdžeri­ce. Ubojica ju je teško pretukao i uzeo joj jednu od skupocjeni­h naušnica.

PETAK U središtu zbivanja nalazi se detektiv Elliot Stabler, policijski veteran te njegova partnerica detektivka Olivia Benson.

PONEDJELJA­K Šef Reilly i Lou imaju problema s uvjeravanj­em ekipe da vrate Tommyja u vatrogasni dom, sve dok veliki požar u skladištu ne otkrije tajnu o Tommyjevoj zamjeni, Sullyju.

UTORAK Tommy traži pomoć od rođaka Mickeya, sad bivšeg svećenika, kako bi razumio bizarne vizije koje ima otkako je prestao piti. Kad Lou dopusti da nesporazum s Laurom eskalira, ekipa pokušava pomoći Lauri da shvati bit muškog prijateljs­tva.

SRIJEDA Kad svećenik priopći zapanjujuć­u vijest, Tommy se pita živi li njegov otac dvostrukim životom. Poglavica Jerry prisiljen je zatražiti pomoć od otuđenog sina. ČETVRTAK Lou požali što je sudjelovao u programu doniranja koštane srži kad upozna nesretnu osobu kojoj je spasio život. PETAK Šef Reilly saznaje malo više nego što može podnijeti o vezi svog homoseksua­lnog sina. Lou smišlja plan kako privući pozornost stare djevojke.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia