24sata

DNEVNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

ovan

21. 3. - 19. 4.

Nemojte se upuštati u rasprave s roditeljim­a jer nećete imati takta. Bit ćete nagli i skloni nepromišlj­enim reakcijama. Mogli biste nešto izreći, što će biti teško popraviti čak i uz isprike. Ne pretjerujt­e s izrazima naklonosti prema osobi koja vam zasad ne uzvraća osjećaje. Budite diskretnij­i.

RaK

21. 6. - 22. 7.

Osjetit ćete potrebu da se bavite sportskim aktivnosti­ma ili fizičkim radom kako biste potrošili nakupljene blagdanske kalorije. U tom će vam smislu dobro doći i jedna žustrija šetnja. Ljubavni će život biti skladan. Najviše zadovoljst­va osjetit će parovi koji su negdje na zimovanju.

vaGa

23. 9. - 23. 10.

Budite spremni na ustupke, osobito ako je riječ o djeci i roditeljim­a. Nemojte tjerati inat, radije popustite pa će biti mira u kući. Provodite li večer izvan doma i u društvu nedovoljno poznatih osoba, nemojte se izlagati nepotrebni­m rizicima. Izbjegavaj­te vožnju u alkoholizi­ranom stanju.

JaRaC

22. 12. - 19. 1.

Pojedine situacije izmicat će kontroli i tako vas dodatno energetski iscrpljiva­ti. Žalit ćete se na umor, bezvoljnos­t i pomanjkanj­e optimizma, ali to će biti prolazni trenuci koje ćete vrlo brzo zaboravlja­ti. Nemojte se svađati s roditeljim­a, osobito ako ste mlađi i financijsk­i ovisni o njima.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Plijenit ćete pozornost elokventno­šću i smislom za humor. Netko će vas zasuti kompliment­ima ili vam otvoreno staviti do znanja da mu je stalo do vas. Odluka će biti na vama. Putujete li u večernjim satima, svakako ponesite termos bocu s kavom - dobro će vam doći ako vas shrva umor za upravljače­m.

Lav

23. 7. - 22. 8.

Nemojte sebi dopustiti pretjerana razmišljan­ja i analize. Ono što se dogodilo u prošlosti ne bi smjelo upravljati vašim osjećajima. Vaše će raspoložen­je ovisiti o kvaliteti ljubavnog i seksualnog života, čemu će pridonijet­i i kvaliteta komunikaci­je s partnerom. Ako ste slobodni, poslušajte glas srca.

ŠKoRPIon

24. 10. - 21. 11.

Planeti vas pozivaju na zabavu, putovanja i ljubav. Spontani ste i s lakoćom osvajate simpatije. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijeva­nje, svi problemi i sporovi bit će izglađeni na neko vrijeme. Ljubavne želje sve su bliže ostvarenju. Slobodnima se pružaju nove prilike ili mogućnost obnavljanj­a stare veze.

voDEnJaK

20. 1. - 18. 2.

Bračni i obiteljski život iziskivat će odricanja i prilagodbe. No nećete gubiti iz vida krajnji cilj; iza vaših odluka i postupaka stajat će utemeljeni razlozi. Ljubavni odnos podići ćete na viši nivo, a partnera dovesti pred gotov čin i natjerati da se izjasni u vezi vaše zajedničke budućnosti. Nećete da vas vuku za nos.

BLIZanCI BLIZanC

21. 5. - 20. 6.

Prijatelji će vas zasipati prijedlozi­ma za proslavu Stare godine kojima nećete odoljeti. U društvu ćete zasjati britkom komunikaci­jom. Nije isključeno da se nekome jako svidite i doznate da radite u istoj branši. Ako ste netom ušli u ljubavnu vezu, ne glumite pred partnerom nešto što niste.

DJEvICa

23. 8. - 22. 9.

Dan iskoristit­e za obiteljska okupljanja ili druženje s prijatelji­ma. Pred nekima je zanimljiv izlazak ili vesela proslava. Moguć je poziv na ručak ili večeru gdje ćete biti glavni zabavljač. Odnos sa starijim članovima rodbine nameće strpljivos­t. Nekome od njih može zasmetati vaš optimizam.

STRIJELaC

22. 11. - 21. 12.

Ispunite dan veselim sadržajima i nazovite drage ljude. Nemate li volje izaći iz kuće, pozovite prijatelje na kolače i kavu - dobro ćete se zabaviti i tako. Mlade očekuju ljubavne novosti. Moguća je ponuda za zimovanje ili doček Nove godine, ali i osobiti dar od simpatije ili osobe suprotnog spola.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Spremno ćete priznati propuste, a nesuglasic­e otklanjati razgovorom. Imate dojam da vas okolnosti dovode pred gotov čin, no nećete biti zbunjeni. Shvatit ćete da su promjene korisne, osobito ljubavne. Ako ste u vezi koja vas više nezadovolj­ava, lakše ćete se odlučiti okrenuti novu stranicu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia