24sata

Leti milan

Iz Züricha odletio u Split u posjet Severini i sinu? ŽAO MI JE ŠTO SAM PROPUSTIO TRI MJESECA U ODRASTANJU MOGA SINA. NE ŽELIM PONOVITI TU POGREŠKU 2050 km

- Ppiše: ivana Prgomet

Pišu da sam odletio u Split i da su tu informacij­u saznali od izvora bliskog nama. U Beogradu sam, nisam ni imao namjeru letjeti u Split,S tvrdio je u utorak Milan Popović (47) na svom profilu na Facebooku.b Dan poslije svojim privatnim avionom marke Cessna odletio je u Zürich, a u četvrtak poslijepod­ne ipak je sletio u splitsku zračnuz luku. Srpski “kralj bakra” na Resnik je stigao oko 16 sati, a za Beograd je odletio već u 20 sati.

SplIt

27. PROSINAC OKO 16 SATI SVOJIM AVIONOM SLETIO JE U ZRAčNU LUKU RESNIK Nagađa se da je u Splitu posjetio Severinu (40) i 10-mjesečnog sina Aleksandra jer je pjevačica najavila da će blagdane provesti u svom rodnom gradu s mamom Anom. Severina je na Badnjak ujutro navodno bila u svom stanu na zagrebačko­j Bijeničkoj cesti gdje je viđen njen menadžer Tomislav Petrović koji joj je donio piće. Za Božić Seve više nije bila u svom stanu jer su joj susjedi koji s njom imaju zajedničku antenu uzalud zvonili na vrata kako bi popravili sliku na televiziji. Pjevačica je jučer poslijepod­ne imala dogovoreno gostovanje u radijskoj emisiji u Zagrebu. U Beograd sa sinom navodno putuje u nedjelju gdje će odsjesti u luksuznom hotelu Hayat. U noćnom klubu bit će glavna zvijezda na dočeku u klubu Magacin za što će joj platiti 40.000 eura. Na reprizi dočeka Nove godine, dan poslije, ima koncert u Kotoru u Crnoj Gori. Nagađa se da će se Milan i u Beogradu družiti sa svojim sinom, ali i Severinom za koju je nedavno izjavio da je njegova prva i posljednja ljubav, na što je ona rekla da je “lijepo da se čovjek trudi”.

beograd

27. PROSINAC POPOVIć JE ZA BEOGRAD POLETIO VEć NAVEčER OKO 20 SATI

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia