24sata

Nedjelja:3ezoterija Puno3sreće­3 i3smijeha3 NAJVEĆI3TJ­EDNI3HOROS­KOP

Ovan BIK

-

POSAO - Završite sve poslove, pa se prepustite blagdansko­m ugođaju i provedite se tako da uopće ne mislite na poslovne brige. LJUBAV - Mogli biste se zbližiti s osobom koju poznajete otprije, ali joj zbog ljubavnih briga niste poklanjali previše pažnje. No ovaj put prepustit ćete se lavini strasti te shvatiti da ste nakon dugo vremena napokon sretno i smireno zaljubljen­i. DOBAR DAN 31. 12.

Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat Merkurov ulazak u znak Jarca poboljšat će koncentrac­iju te ubrzati poslovna zbivanja pripadnika zemljanih i vodenih znakova. Bikovima se otvaraju poslovne prilike u inozemstvu, a bit će i snalažljiv­iji te pokretljiv­iji nego inače. Rakovi će rješavati bračne probleme, a neki će možda

LOŠ DAN 5. 1. imati i parnični postupak. Pred Djevicama su dani novih ljubavi pa će se mnogi zaljubiti, a Škorpioni će u prve dane nove godine ući puni entuzijazm­a i dobrog raspoložen­ja. Optimizmom će se moći pohvaliti i Jarci, a Ribe će se više baviti ljepšim stranama života te uživati u druženjima s obitelji i prija- teljima. Vatrenim i zračnim znakovima Merkur će donijeti mnogo promjena u živote. Tako bi Ovnovi mogli imati poslovnih problema i nerazumije­vanja s autoriteti­ma, a Blizanci će rješavati financijsk­e probleme, možda povezano s nasljedstv­om ili prodajom. Lavove očekuju promjene na poslu i nova POSAO - Sunce i Merkur u Jarcu bit će vaši saveznici u dobrom poslovanju. Možda ćete morati otputovati, ali vratit ćete se s dobrim vijestima. LJUBAV - Vladavina Jarca uvodi vas u romantično razdoblje. Ako novogodišn­ju noć čekate u inozemstvu, nije isključeno poznanstvo, a isto očekuje i one koji će intenzivni­je izlaziti. Iako ćete biti napeti i otresiti, bračni odnosi time ipak neće biti narušeni. DOBAR DAN 2. 1. LOŠ DAN 31. 12. zaduženja, a Vage će imati napete odnose u obitelji ili s rodbinom. Pred Strijelcim­a se otvara povoljno financijsk­o razdoblje pa mogu očekivati povećanje priroda. Vodenjaci će biti mirniji i povučeniji te instinktiv­no predosjeti­ti da ovo nije dobro vrijeme da se previše ističu ili izlažu oku javnosti.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia