24sata

HAMDIJA: SUPER SAM SE PROVEO U ĆELIJI...

KAŽE DA JE DOBRICA Pobjednik drugog BB-a htio je osjetiti život iza rešetaka. Lomio je arkade, prijetio, vozio pijan...

- Piše: IVANA PRGOMET

Tko se nije trijeznio u ćeliji ne zna što je alkohol. Svatko ima želje. Moja je bila vidjeti kako izgleda biti u zatvoru. S društvom sam kartao, a radovali smo se serijama na televiziji, kaže Hamdija Seferović (38). Pobjednik druge sezone “Big Brothera” nakon izlaska iz showa nekoliko puta našao se i na stranicama crne kronike. Prvi put je pretukao Zagrepčani­na Marija Mrvelja u Umagu te mu razbio arkadu. Hamdija je tad rekao kako je samo želio smiriti situaciju u kojoj je već došlo do naguravanj­a i tučnjave. Htio je spriječiti veći incident, a ipak se i sam uključio u tučnjavu. - Jedan od mladića me iznenada svom snagom udario u leđa. Tad sam se okrenuo i ošamario ga i tu je nastala masovna tučnjava - ispričao je. Iste godine Seferović je završio u istražnom zatvoru zbog prijetnji 39-godišnjaki­nji.

PRESPAVAO U ĆELIJI

Ona je tad tvrdila da joj je Hamdija dulje vrijeme prijetio. Dvije godine prije toga prespavao je u ćeliji jer je pijan vozio automobil u Rovinju. - Ja sam dobrica o kojemu se ne piše često. Nakon showa o meni je izašlo nekoliko članaka. O gospođama u mirovini se više piše. Čovjek se nađe na krivom mjestu u krivo vrijeme i završi u crnoj kronici. Nažalost, dogodilo se što se dogodilo. Kratko sam bio u pritvoru, deset dana. Bilo mi je super. Imao sam dobro društvo - zaključio je Hamdija. Dodaje da mu je drago što je bio u “Big Brotheru” i opet bi ponovio to iskustvo. Nakon showa igrao je u sapunici “Zabranjena ljubav”, što pamti kao odlično iskustvo. - Glumiti je bilo zanimljivo. Kad bih danas to radio, bio bih pet puta bolji – kaže Hamdija.

Milijun kuna koje je osvojio u “Big Brotheru” pametno je uložio. - Da sam trošio 10 kuna dnevno u 11 godina, koliko je prošlo, bio bih u minusu - kaže Hamdija. Ovako se pokazao poduzetnik­om koji zna okrenuti “prvi milijun”.

ULOŽIO JE U TURIZAM

Seferović kaže da je naviknut na skroman život. Kao milijunaš ipak si je priuštio malo luksuza. Na društvenim mrežama hvali se svojim egzotičnim putovanjim­a. Nakon “Big Brothera” počastio se putovanjem u Dubai, a većinu novca ipak je uložio u turizam. Danas je vlasnik i apartmana na moru. Sezona mu je od 15. travnja do 1. listopada, kad je u Rovinju. Zimi je u Zagrebu, gdje se, kako kaže, relaksira i odmara od naporne sezone.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia