24sata

ZETU NIJE DAO DA SE SEKSA KAO GENERAL

ČEDAN U filmu o Gotovini prikazane su sve žene koje je volio, no Vrdoljak ne dopušta Višnjiću da ide dalje od poljupca. Samo srpski oficir ima vruće scene s tajnicom EKAO DA MU NEĆE ZABRANITI FILM, ALI NE ŽELI SE PETLJATI NITI SUDJELOVAT­I U SNIMANJU

- Piše: VALENTINA BOLTIŠ

Mislila sam da će mi za ovo trebati cijeli život, a ne jedan dan, govori novinarka HRT-a Vesna Karuza (52) Anti Gotovini (61). Scenarist i redatelj Antun Vrdoljak (85) u filmu i serijalu “General” prikazao je Gotovinu kao fatalnog muškarca, na kojega nijedna žena ne može ostati ravnodušna. No pred kamerama ni s jednom od svojih partnerica neće ići dalje od poljupca, pa Višnjićeva supruga Eva (45) može mirno spavati. Jedna od žena koja je pala na Gotovinin šarm je i Karuza, koja je u svojim dvadesetim godinama izvještava­la o Domovinsko­m ratu. S njom je general dobio kćer Anu (22).

ZALJUBILA SE U GENERALA

U filmu i seriji Goran Višnjić (44) glumi generala, a njegov punac u scenarij nije uvrstio ni jednu scenu seksa Gotovine i žena koje je volio. S Karuzom, koju glumi Nataša Janjić (35), sve će završiti samo na strastveno­m poljupcu u džipu na Velebitu. General i novinarka na fronti će razgovarat­i o ratu, ljubavi, smislu života, ali i o Odiseju. - On je Penelopu vjerno ljubio, ali, Bože moj, Odisej je bio ratnik, njega je smrt čekala na svakom koraku objasnio je Gotovina Karuzi zašto ne može biti samo s jednom ženom.

ZAČELI KĆER ANU U RATU

Vesna mu je na rastanku otkrila da je možda trudna, a on joj rekao da ništa ne može obećati jer je vezan. Ipak, istaknuo je da neće bježati od svoje obaveze i predložio ime, ako bude kći. - Bude li žensko, molim te, daj joj ime moje mame. Neka se zove Ana - moli general mladu novinarku. Na odlasku Karuza plače i govori mu da je zaljubljen­a i da se možda zauvijek oprašta od svoje jedine ljubavi. Navodno se Karuzi, koja radi na HRT-u od 1988., nije svidjelo kako je Vrdoljak prikazao njezin lik u scenariju pa ga je morao prepravlja­ti. Jedna od žena koju je Gotovina osvojio bila je i nepoznata Francuskin­ja. Upoznao ju je dok je putovao vlakom prema sjedištu Legije stranaca. Djevojci je bilo simpatično njegovo loše znanje francuskog i ostavila mu je broj telefona. General je njihov rastanak zapečatio poljupcem i ostavio je bez teksta.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia