24sata

Seve je trudna i želi curicu. Zvat će se Koko

Pjevačica (44) je s obitelji u Zagrebu, došla joj je i rodbina supruga Kojića (29)

-

Da je Severina trudna objavljeno je u srpskom magazinu Hello večer prije izlaska njezina novog singla “Otrove”. Na promotivni­m fotografij­ama za njezinu novu pjesmu pjevačica ima zaobljeni trbuščić. Zakamuflir­ala ga je majicom koju je svezala oko struka. Neki nagađaju da je vijest o trudnoći namjerno puštena uoči objave njezina singla jer Seve puca na srpsko tržište. Da je ponovno u drugom stanju počelo se špekulirat­i prije nekoliko dana kad je sa suprugom Igorom otišla na odmor u Veneciju. Nosila je široku i slojevitu odjeću kako bi navodno prikrila trbuščić. Severina je prije mjesec i pol dana s Igorom bila u Kalifornij­i kod njegove sestre Nataše (32). Nakon toga počelo se špekulirat­i da je ondje posjetila najbolje američke doktore da joj preporuče stručnjake za umjetnu oplodnju u Europi. Severina je prije nekoliko dana najavila američku turneju sa srpskim ženskim bendom Ministarke, s kojima ima hit “Uno momento”. Dogovorile su nastupe u Chicagu i Los Angelesu krajem travnja, a Edita Aradinović (23) iz Ministarki tvrdi da se turneja neće otkazivati zbog Severinine navodne trudnoće. - Ne znam ništa o tome. Ako je stvarno trudna, neka joj je sa svom srećom - rekla je Edita.

DIJETE ČEKA I MILAN

Dodala je da se sa Severinom nije čula jer, kaže, njihovu turneju organizira­ju njihovi menadžeri. - Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari te imajte razumijeva­nja za to. Kad bude vrijeme, sigurno ćete doznati - rekao nam je preksinoć Tomislav Petrović, menadžer Severine. Inače on i Sevin sin Aleksandar (5) slave rođendan na

isti datum, 20. veljače. Otac djeteta, srpski poduzetnik Milan Popović (51) pohvalio se da će za tri mjeseca s 23-godišnjom beogradsko­m studentico­m Bojanom dobiti sina. Nitko ih nije zajedno fotografir­ao, a Milan tvrdi da Bojana dolazi iz ugledne obitelji. Trudnoću svoje djevojke potvrdio je krajem siječnja. Najavio je i rušenje kuće na zagrebačko­m Horvatovcu kako bi mu djeca imala što više prostora za igru, no još nije počeo s radovima.

ZALJUBILI SE NA SVIRCI

Seve bi trebala roditi početkom rujna, pa će mali Aleksandar u razmaku od tri mjeseca dvaput postati stariji brat. Splitska pjevačica i bivši nogometni golman priželjkuj­u dijete. Upoznali su se u veljači 2015. godine nakon njezina koncerta u beogradsko­j Areni. Tamo je Igora doveo Sevin dugogodišn­ji prijatelj i estradni menadžer Edvin Softić, koji obitelj Kojić poznaje godinama.

SEVE MUDRO ŠUTI

Iskre između Severine i Igora odmah su planule, a tri mjeseca poslije najavili su vjenčanje. Crkveno je bilo u istarskim Balama u rujnu 2015., a kod matičara u Beogradu dva mjeseca poslije. Sevinu sreću pokolebava jedino dugogodišn­ji spor koji vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem. Bivši partneri bore se za sina na sudu. Seve o navodnoj trudnoći mudro šuti. Ne odgovara ni prijatelji­ma na upite o prinovi. Večeras bi se trebala pridružiti Ivani Banfić na koncertu u Lisinskom. (ip)

 ??  ?? Severina je kao trudnica
2011. godine pozirala nježno se držeći za trbuh
Severina je kao trudnica 2011. godine pozirala nježno se držeći za trbuh
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia