24sata

PREGAZIO ČOVJEKA!

PAO TONYJU PRED AUTO?

- Pišu: D. MARIĆ, I. PRGOMET, H. MERDANOVIĆ, A. LUKIČEK

Cetinski kaže da nije odgovoran za smrt muškarca na ulici u Rovinju: Potresen sam, ovo mi je najgori dan u životu

Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon očevida, kratko nam je nakon nesreće kazao pjevač Tony Cetinski (48). Pod kotačima njegova Mercedesa u Pustoj ulici u Rovinju jučer oko 14 sati ležao je beživotno muškarac. Kako bi došli do njega, morali su zvati vatrogasce, koji su podignuli automobil i izvukli nesretnika. Prema prvim informacij­ama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposredno­j blizini mjesta nesreće.

Pregaženi muškarac (62) navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u autu.

- Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti - kazao nam je šokirani Tony.

‘NAJGORI DAN U ŽIVOTU’

Okolnosti nesreće još se utvrđuju, a nakon završenog očevida i obdukcije trebalo bi se znati je li muškarac već bio mrtav kad ga je Tony pregazio. Ono što je sigurno, riječ je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti. - Bilo je puno djece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali tko je vozio. Čovjek je već ležao na cesti kad je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju piti vino - kazao nam je očevidac nesreće. Prema neslužbeni­m informacij­ama, nakon što je autom prešao preko njega, Cetinski je muškaraca podvozjem vukao dva metra kolnikom dok nije potpuno stao. Pjevač je podvgnut alkotestu, koji je bio negativan, ali će mu dodatno analizirat­i krv na alkohol i opijate. Nastoji se utvrditi i to je li Cetinski bio nepažljiv pa čak i je li prilikom nesreće možda koristio mobitel. Iz policije su objavili da je došavši u oštar nepregleda­n zavoj automobilo­m pregazio 62-godišnjaka. Tonyju ovo nije prva prometna u kojoj je sudjelovao. U srpnju 2006. u Rovinju je teško ozlijeđen u naletu automobila na njegov motocikl. S njim je bio i devetogodi­šnji sin, koji je, nasreću, prošao bez ozljeda. Potkraj siječnja 2014. Cetinski se vjenčao s Vinkovčank­om Dubravkom Dujak, s kojom je, tvrdio je pjevač, nakon dva propala braka konačno pronašao sreću.

NEDAVNO SE PRESELIO U ROVINJ Par je donedavno živio u Zagrebu, a ljetos se Cetinski pohvalio obožavatel­jima kako se vratio u Rovinj. Ondje žive njegovi roditelji Vinko i Mirka te brat Matteo. - Nema te špice koja može zamijeniti berbu maslina u prirodi. Čista terapija - komentirao je pjevač prije samo nekoliko dana na društvenoj mreži. Cetinski nije skrivao kako mu bijeg iz Zagreba prija.

ČEKAJU OBDUKCIJU Policija utvrđuje je li muškarac već bio mrtav u trenutku u kojem je Cetinski autom naletio na njega

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? SLABO PROMETNA ULICA Riječ je o vrlo uskoj uličici, a mještani kažu kako je njome teško voziti brzo. Očevid je trajao satimanako­n nesreće
SLABO PROMETNA ULICA Riječ je o vrlo uskoj uličici, a mještani kažu kako je njome teško voziti brzo. Očevid je trajao satimanako­n nesreće
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia