24sata

VATRENI POLJUPCI

KUMOVI NA VJENČANJU PARA BILI SU VEDRANOV BRAT HRVOJE TE FRANKINA PRIJATELJI­CA STEFANI VOZILA. JOŠ NE ZNAJU GDJE ĆE NA MEDENI MJESEC

- Pišu: DENIS GAŠČIĆ, LUCIJA PTIČAR

Živjeli mladenci!, vikalo je stotine okupljenih mještana Bala, turista i uzvanika vjenčanja župne crkve Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti kad su Vedran Ćorluka (32) i Franka Batelić (26) izašli iz crkve nakon vjenčanja. Iz osmjeha pjevačice i srebrnog nogometnog reprezenta­tivca moglo se vidjeti kako se zaista radilo o njihovom najdražem danu na svijetu. Čarli je svoju Franku po izlasku iz crkve tri puta poljubio: prvi put odmah nakon što su izašli kroz crkvena vrata, drugi put nakon što su se spustili par stepenica niže, a onda treći put kad su se okupili svi prisutni fotografi i zamolili ih da se treći put poljube “za sreću”. Ćorluka se nakon vjenčanja pozdravlja­o s poznanicim­a i obožavatel­jima, a posebno se izgrlio i izljubio sa starijom gospođom koja mu je potrčala u zagrljaj. Nije propustio priliku ni da se potpiše na papir dječaku koji ga je zamolio. Kumovi na vjenčanju bili su im Vedranov brat Hrvoje te Frankina prijatelji­ca Stefani Vozila. Mladenka je nosila vjenčanicu Caroline Herrere, koju je kasnije zamijenila “laganijom” haljinom eNVy rooma. Kad je u pitanju cvijeće, Franka nije imala posebne zahtjeve. Odlučila se za jednostavn­e ruže bež boje. Za slavlje u villi Meneghetti od jutra su se pripremali i bend Živa legenda te Tony Cetinski (49), a kuhari su spravljali samo istarske delicije.

Već nekoliko minuta nakon izlaska iz crkve par se hvalio fotografij­ama iz automobila. Bili su toliko sretni da uz fotografij­e nisu pisali nikakav tekst, već samo emotikone. Na medeni mjesec, kažu, još ne znaju gdje će. Pri ulasku u crkvu, mladenki je svirao kanon u D-duru, a nastupio je i dječji zbor od 11 djevojčica. Na pitanje je li pjevačica uzela prezime Ćorluka, iskreno se nasmijala dok je Vedran samo kratko dobacio: - Kaj je to sad najvažnije? Večer uoči vjenčanja s Ćorlukom, Batelić partijala je s prijatelji­ma pjevajući hit Rolling Stonesa “I Can’t Get No Satisfacti­on”. U petak ujutro blistala je u bijelom kombinezon­u koji su za tu svečanu priliku izradili Vjeko Franetović i Nikica Ivančević. Na zabavi uoči crkvene svečanosti u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama par je dio uzvanika, prijatelja i obitelji častio mesnim specijalit­etima, lokalnim gastronoms­kim poslastica­ma i domaćim vinom. Modni dizajneri brenda Envy Room s pjevačicom su uskladili ideje i želje, krojeći joj haljinu za nastup na ovogodišnj­em Eurosongu u Portugalu, nakon čega su se bacili u izradu savršene kreacije za Čarlijeva anđela u koju se preobukla nakon ceremonije vjenčanja.

Par se vozio oltimerom Lancia Flaminia od crkve do slavlja u vili Meneghetti.

Vedran i Franka pohvalili su se svadbenim prstenjem odmah nakon crkvenog obreda, a obožavatel­je nisu prestajali obasipati novim fotografij­ama cijelu noć. Dio atmosfere s fešte pod vedrim nebom Franka je podijelila na društvenim mrežama na kojima se jako dobro zabavljala s kumom Stefani Vozilom te s novopečeni­m suprugom Vedranom kojem se ‘izbeljila’ i odmah potom slatko nasmijala. Iako se glazbenik Tony Cetinski (49) hvalio kako će im pjevati na svadbi kao gost iznenađenj­a, mladenci su prvi ples otplesali u romantično­j atmosferi na pjesmu ‘Prije sna’ Olivera Dragojević­a. Taj je trenutak zabilježio Vedranov prijatelj, hrvatski nogometni reprezenta­tivac Ivan Perišić (29) s kojim se družio cijelo prvenstvo u Rusiji. (kr)

Na svadbu godine došao je i kapetan hrvatske nogometne reprezenta­cije Luka Modrić (32) u društvu supruge Vanje (38). Na svojem profilu na društvenoj mreži podijelio je fotografij­u na kojoj pozira s novopečeni­m bračnim parom. - Puno sreće u budućem životu. Čestitke gospođi i gospodinu Ćorluki - poručio je Luka. Vanja je prije obreda bila na šminki i frizuri, a ni Luka ništa nije prepustio slučaju pa mu je frizerka Antonija Mužar uljepšala kosu. Bio je opušten, u odijelu s bijelom košuljom i bez kravate, dok je Vanja obukla crno-bijelu haljinu iznad koljena s pojasom oko struka. Među prvima je u crkvu došao Ivan Perišić sa suprugom Josipom (29) i djecom, a je iz nje prvi i izašao. Nasmiješen­i, bili su među najveselij­ima na slavlju, a pozirali su dok mu je Josipa sjedila u krilu, a Ivan isplazio jezik. U zadnje su vrijeme u sjajnoj formi što se svadbi tiče. Prije nekoliko dana bili su na svadbi Ivanova prijatelja kojemu je bio kum. Ostalo je snage i za ovu... (kr)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ZABLISTALA Frankinu bijelu vjenčanicu kreirala je Carolina Herrera, a kasnije se preobukla u kreaciju eNVY rooma
ZABLISTALA Frankinu bijelu vjenčanicu kreirala je Carolina Herrera, a kasnije se preobukla u kreaciju eNVY rooma
 ??  ?? STIGLI I PRIJATELJI Ivan Perišić na vjenčanje je došao sa suprugom Jelenom i djecom
STIGLI I PRIJATELJI Ivan Perišić na vjenčanje je došao sa suprugom Jelenom i djecom
 ??  ?? FEŠTA DO ZORE Vedran i Frankacije­lu su noć obasipali svoje obožavatel­jenovim fotografij­ama
FEŠTA DO ZORE Vedran i Frankacije­lu su noć obasipali svoje obožavatel­jenovim fotografij­ama
 ??  ?? POKAZALI PRSTENJE Par se odmah nakonizlas­ka iz crkve pohvalio fotografij­omsvadbeno­g prstenja
POKAZALI PRSTENJE Par se odmah nakonizlas­ka iz crkve pohvalio fotografij­omsvadbeno­g prstenja
 ??  ?? ROMANTIČAN PRVI PLES Mladenci su prvi ples otplesali na pjesmu Olivera Dragojević­a “Prije sna”
ROMANTIČAN PRVI PLES Mladenci su prvi ples otplesali na pjesmu Olivera Dragojević­a “Prije sna”
 ??  ??
 ??  ?? ČESTITAO KOLEGI Luka se na društvenim mrežama pohvalio fotografij­om novopečeni­h supružnika
ČESTITAO KOLEGI Luka se na društvenim mrežama pohvalio fotografij­om novopečeni­h supružnika
 ??  ?? BRIŽNI RODITELJI Ćorlukin otac Jozo i Frankina majka Ingrid pazili su na svaki detalj tijekom ceremonije
BRIŽNI RODITELJI Ćorlukin otac Jozo i Frankina majka Ingrid pazili su na svaki detalj tijekom ceremonije
 ??  ?? KAPETAN JE SPREMAN Luka Modrić i supruga Vanja prije svadbe bili su na tretmanu uljepšavan­ja kod frizerke Antonija Mužar koja ih je ‘sredila’.
KAPETAN JE SPREMAN Luka Modrić i supruga Vanja prije svadbe bili su na tretmanu uljepšavan­ja kod frizerke Antonija Mužar koja ih je ‘sredila’.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia