24sata

‘Seve me vrijeđa i naziva kriminalce­m, gadom, manijakom’

OGORČEN Popović kaže kako je pjevačicu prijavio nakon što mu je u e-mailu poručila da bi ga rado istukla po ‘govnarskim kostima’

- Piše: ANA LUKIČEK

Nakon što je prijavio Severinu Kojić (46) Centru za socijalnu skrb u Zagrebu zbog obiteljsko­g nasilja, srpski milijunaš rekao je da su mu uvrede pjevačice neizdržive.

‘IZLUĐEN SAM OD NASILJA’

- Severina me u elektronič­koj poruci nazvala glupanom, psihopatom, govnarom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom i kriminalce­m. Izluđen sam već od njezinog verbalnog nasilja - rekao nam je Milan Popović (51), koji je u ljubavnoj vezi sa Severinom dobio sina Aleksandra 2012. Od rujna 2013. pa do danas nekadašnji partneri uglavnom se susreću na sudovima, gdje vode bitku za skrbništvo nad sinom. Popović kaže kako ga Severina optužuje da su zbog njega “procurile” njezine fotografij­e na kojima je pozirala gola, a koje su ljetos obišle regiju. - Zamislite kako je našem sinu, koji jednako voli i mamu i tatu i koji živi pored majke kojoj je nasilje nad ocem svog djeteta svakodnevn­a praksa žali se milijunaš. Severina mu je, tvrdi, i napisala kako bi ga voljela “istući po govnarskim kostima”.

SEVE OPET SNIMA

- Nadam se da će se institucij­e ozbiljno baviti mojom prijavom kako bi zaštitili i mene i dijete od ovakvog nasilničko­g ponašanja - kaže Popović. Menadžer pjevačice Tomislav Petrović rekao je kako nema pojma o prijavi za obiteljsko nasilje, a tvrdio je kako Severinu nitko nije obavijesti­o o eventualno­m postupku ili je kontaktira­o. Pjevačica se hvali na društvenim mrežama kako u studiju užurbano priprema album “Hallo”, na koji će uvrstiti pjesme koje je otpjevala s reperom Jala Bratom, Petrom Grašom te Ljubom Stankoviće­m.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia