24sata

‘GODINAMA ŠALJEM NAGRADNE KUPONE’

UZ DESET KUPONA DO NAGRADE Umirovljen­ica Edita Šegota (79) u prosincu je osvojila fantastičn­u Toyotu Aygo u nagradnoj igri 24sata...

-

Još ne mogu vjerovati da sam ja sretna dobitnica nove Toyote Aygo. Kada me nazvala novinarka 24sata i rekla sretnu vijest, počela sam vikati po kući, bila sam luda od veselja, da ste me samo vidjeli! Odmah sam nazvala sina da podijelim s njim svoju radost, kazala je Riječanka Edita Šegota (79), koja je u prosincu osvojila novi automobil Toyota Aygo u nagradnoj igri 24sata.

Na primopreda­ju je došla sa sinom Nenadom (51), vlasnikom kafića u Kostreni, te objasnila kako nagradne igre igra već trideset godina, ali do sad nikad nije osvojila niti jednu nagradu. - Kako sin ima kafić, iz njega mi godinama svakodnevn­o nosi dnevne novine i časopise. Ne znam koliko sam kupona tijekom godina izrezala i poslala i koliko sam puta sudjeloval­a u nagradnim igrama, ali nikad ništa. No sreća mi se ipak nasmiješil­a, i to baš kad sam bila tužna i zabrinuta jer mi je sin bio nešto bolestan. No ova vijest nas je oboje oraspoloži­la i još na trenutke ne mogu vjerovati da sam baš ja nova vlasnica novog bijelog automobila - opisuje svoje emocije vesela umirovljen­ica i nekadašnja trgovkinja u Robnoj kući Ri. Dodaje kako već nekoliko godina ne vozi, ali i da to nema veze jer će je u “novom ljepotanu” voziti sin, kojemu će auto također itekako dobro doći. Kaže da će dalje marljivo izrezivati kupone i nastaviti igrati nagradne igre jer želi iskoristit­i sve što one nude. - Presretna sam. Imam još samo jednu želju, a to je da uskoro odem na koncert Davida Temelka, da mu se zahvalim i da ga poljubim. Puno hvala i svima iz 24sata - zaključuje presretna umirovljen­a Riječanka čiju je kuvertu s kupnima izvukao pjevač, za nju, sretne ruke. Čitajte i dalje svoje omiljene novine, 24sata jer uskoro vas očekuju nove nagradne igre u kojima uz malo sreće, možete osvojiti odlične i vrijedne nagrade.

 ??  ?? PRESRETNA Umirovljen­ica kaže dana trenutke ne može vjerovati da je auto njezin
PRESRETNA Umirovljen­ica kaže dana trenutke ne može vjerovati da je auto njezin

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia