24sata

OPAKA BOLEST

-

Trenutak koji ću patiti cijeli život jest onaj kad sam čula dijagnozu liječnika. Gospođice, imate rak dojke – rekao je liječnik na odjelu ginekologi­je. Nisam mogla vjerovato. Odjednom mi je počelo zujiti u ušima i samo sam sjela na stolicu. Ni sama ne znam koliko sam bila u tom stanju – ispričala nam je 32-godišnja Ivana.

Znala sam da vijesti nisu dobre i nisam time htjela nikoga opterećiva­ti, a ponajmanje svog zaručnika. On jednostavn­o nije zaslužio da sa mnom prolazi kemoterapi­ju i nada se kad ionako nema šanse za oporavkom. Čovjek ima pravo na normalan život i tko sam ja da mu ga uskraćujem. Gurala sam ga od sebe, govorila mu da ga ne volim iako sam donedavno s njim planirala ostarjeti. Ni sam nije shvaćao što se događa, čak je i pomislio da sam pronašla nekog novog. Ja mu nisam ni potvrdila ni opovrgnula sumnje i na kraju je spakirao stvari te otišao. Odjednom sam bila sama. Povjerila sam se majci i ona me je uvjerila da moram početi s liječenjem. Svaki mi je dan govorila kako se tu opaku bolest može pobijediti. Na terapiji sam upoznala djevojku koja se također borila s rakom i ona mi je povjerila da svoju snagu crpi iz razgovora s tarot majstorico­m. Nazvala sam i uskoro sam zvala svaki dan. Činilo mi se kao da razgovaram sa starom prijatelji­com. Upravo me ona ohrabrila da u svoj život ponovno pustim zaručnika kojeg sam iz čistog straha iz njega istjerala. Danas, dvije godine kasnije, sa zadovoljst­vom mogu reći da sam u remisiji i da sam pobijedila opaku bolest.”

“Zahvaljuju­ći ovakim pozitivnim pismima i zadovoljni­m ljudima koji su promijenil­i život iz korijena, naš se Tarot centar „Svijetla budućnost“polako širio, a danas okuplja najbolje stručnjake iz područja ezoterije koji su vam dostupni svakog dana od 0 do 24 sata” - istaknuli su iz Centra u koji redovito stižu pozitivne reakcije ljudima kojima smo uspjeli pomoći.

“Srećom obratila sama se najboljoj tarot majstorici koja je secijalizi­rana za gledanje u kuglu i visak, a koja je točno znala što mi treba. Usmjerila me u pravom smjeru i pokazala mi kako ponovno mogu doprijeti do bivšeg zaručnika. Da nije bilo nje, nikada ne bi vratila svog zaručnika” – kazala je Ivana.

TREBATE LI SAVJET? NEKOGA DA VAS SASLUŠA? ŽELITE SAZNATI ISTINU? NAZOVITE TAROT CENTAR SVIJETLA BUDUĆNOST NA BROJ

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia