24sata

Satovi su idealan ukras svakog outfita. Osim što ističu nečiji stil i pokazuju ukus, oni nam ujedno pomažu u svakodnevn­oj organizaci­ji vremena i zadataka.

-

Hora Plus Fossil predstavlj­a ljetnu kolekciju satova u kojoj će svaka žena pronaći ponešto za sebe. Profinjene linije satova baziraju se na nježnim bojama i detaljima poput prugica, cvjetića i cirkona. Upotpunite ih s narukvicam­a od kože ili čelika u raznim bojama - srebrnoj, rose gold te kombinacij­i istih. Donosimo veliki test nove Mazde3, no testirali smo i Toyotu Corollu, Mitsubishi Outlander PHEV te Audi Q3. Pročitajte sve o tehnologij­i kojom nas snimaju nadzorne kamere, ali i saznajte sve o budućim problemima ljudi koji imaju električne aute.

 ??  ?? Prugice su omiljeni ljetni modni uzorak. Kako biste bili ukorak s trendovima, u novoj Fossil kolekciji pronađite satove s kožnom narukvicom na prugice. Ljetna sezona 2019. obilježena je cvjetnim motivima u svim modnim aspektima. Tako možete birati između Fossil sata s kožnom narukvicom ili narukvicom od čelika u rose gold nijansi, a u obje varijante cvjetići su ključan detalj. Najčešći ukras na Fossil satovima su cirkoni. Svoj omiljen Fossil sat iz najnovije kolekcije potražite na www.horaplus.hr.
Prugice su omiljeni ljetni modni uzorak. Kako biste bili ukorak s trendovima, u novoj Fossil kolekciji pronađite satove s kožnom narukvicom na prugice. Ljetna sezona 2019. obilježena je cvjetnim motivima u svim modnim aspektima. Tako možete birati između Fossil sata s kožnom narukvicom ili narukvicom od čelika u rose gold nijansi, a u obje varijante cvjetići su ključan detalj. Najčešći ukras na Fossil satovima su cirkoni. Svoj omiljen Fossil sat iz najnovije kolekcije potražite na www.horaplus.hr.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia