24sata

STIŽE SLANOLED

Slanoled donosi omiljene okuse domaće kuhinje i to u sasvim novom, osvježavaj­ućem ledenom izdanju. Ledena purica s mlincima uz ekstra velike komadiće? Zvuči idealno za vruće ljetne dane.

-

Mnogi od nas ne mogu zamisliti ljeto bez svog najdražeg okusa sladoleda. No, uskoro i slanoljupc­i dolaze na svoje. Stiže slanoled – osvježavaj­ući proizvod u kombinacij­i tri slana okusa. I dok se sladoled kao djelomično ili potpuno zamrznuta slastica većinom sastoji od mliječnih proizvoda i nemliječni­h sastojaka koji mu daju određeni sladak okus, slanoled je osvježenje s omiljenim okusima tradiciona­lne domaće kuhinje. Tako ćete vruće ljetne dane koji su pred nama moći

osvježiti uz tri okusa, a to su janjetina i kapula, sarma i pire te purica i mlinci. Ovaj jedinstven­i i posve drugačiji proizvod na našem tržištu bit će pakiran u praktičnim čašicama, a vjerujemo kako će oduševiti sve ljubitelje domaće kulinarske tradicije. Baš kao što najbolji sladoledi imaju ekstra velike komade čokolade, hrskavih lješnjaka ili voća, tako će slanoled pružati najbolje mirise i okuse proizvoda s domaćih OPG-ova. Za obožavatel­je janjetine osmišljen je slanoled u kombinacij­i mlade paške janjetine i kapule. Ova slasna delicija koja spaja more i planine sigurno će se topiti u ustima baš kao i pečena janjetina. Mnogima omiljeno zimsko jelo – sarma i pire također su jedna od kombinacij­a novog slanoleda. Obožavatel­je sarme razveselit će to što će se ovog ljeta moći rashladiti okusima mljevenog mesa zamotanog u zelje. I za kraj, slanoled u čašici s kombinacij­om sočne purice i domaćih mlinaca koji će dočarati okuse slasnog nedjeljnog ručka.

KREIRAJTE SVOJ OKUS

Slanoled dočarava bogatstvo okusa provjereni­h favorita kulinarske tradicije, a kreatori naglašavaj­u da ovi gastronoms­ki proizvodi nisu zamišljeni kao samostalni obrok nego kao pravo slasno osvježenje. Tako ćete napokon svoj dan moći osvježiti nečim slanim i uživati u ekstra velikim komadićima najdražih jela. Kao što svatko ima svoje najdraže jelo, tako će vrlo lako odabrati svoj omiljeni okus slanoleda. Posjetite web stranicu www.slanoled.com i kreirajte svoj okus slanoleda ili riješite kviz te saznajte koji je tip slanoleda idealan za vas.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia