24sata

Vamos a la Petrčane*

ŠEKS UŽIVA, MARTINA DALIĆ SE ŽALI: ‘PA NEMAM0 NI KANALIZACI­JU!’

- PREVEDENO SA ŠPANJOLSKO: IDEMO U PETRČANE Piše: DENIS MAHMUTOVIĆ NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI 

Petrčane su maleno dalmatinsk­o naselje smješteno između Zadra i Nina. Tu, uz more, u zaklonjeno­j uvali, utočište su pronašla poznata lica iz hrvatske politike. Očito ima nešto primamljiv­o u Petrčanima, kad su se tu odlučili skućiti Vladimir Šeks, Martina Dalić i njezin muž Niko te Ivan Lovrinović sa suprugom. Zovu Petrčana nije odolio ni proslavlje­ni nogometaš Luka Modrić. - Imam kuću tu već jedno 12 ili 14 godina. Ne znam sad točno - rekao nam je Šeks, suvlasnik vile u blizini mora. Naime, pola kuće glasi na njega, a pola na njegova posinka Karla Resslera, mladog europarlam­entarca.

- Druga polovica pripala je Karlu u ostavinsko­j raspravi nakon smrti moje supruge - rekao nam je Šeks.

A zašto se odlučio baš za Petrčane?

- Ja sam godinama tražio jedno mjesto i tamo sam, hodajući, uz pomoć svojih prijatelja, našao i odabrao to mjesto rekao nam je Šeks.

Tu je pretprošle godine snimljena i ona fotografij­a na kojoj se opušteno, za stolom, uz piće i lubenicu, nalaze Šeks, Božidar Kalmeta i Branimir Glavaš.

 ??  ?? I MARTINA DALIĆ TU
OBITAVA BIVŠA MINISTRICA Dalić i njezin muž imaju kuću i dva zemljišta u Petrčanima. Ipak, požalila nam se kako nemaju ni pločnika ni kanalizaci­je.
I MARTINA DALIĆ TU OBITAVA BIVŠA MINISTRICA Dalić i njezin muž imaju kuću i dva zemljišta u Petrčanima. Ipak, požalila nam se kako nemaju ni pločnika ni kanalizaci­je.
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia