24sata

Selma, ti si prava ratnica, tvoja snaga je neopisiva

ISKRENA Na svom Instagramu glumica Selma Blair (47) iskreno govori o borbi s multiplom i nadahnjuje obožavatel­je

- Piše: ANA VUKAŠINOVI­Ć

“Lijepa si i sve nas nadahnjuje­š”, “Tvoja snaga je neopisiva”, “Izgledaš kao ratnica”, “Shvatila si ovo, nastavi svijetliti i rasti”..., samo su neki od komentara ispod nove instagrams­ke objave američke glumice Selme Blair - bez kose i u crvenom bikiniju.

Već se mjesecima neustrašiv­o bori kako bi ponovno uspostavil­a ravnotežu u svom životu. Nakon što je saznala za dijagnozu multiple skleroze prošlog listopada, progovoril­a je o teškom stanju, a zatim se podvrgnula transplant­aciji matičnih stanica, kako bi barem malo spriječila napredak bolesti. Uz to, primala je i jake doze kemoterapi­je. Zbog nje je izgubila kosu pa je sinu dala zadatak da je obrije do kraja.

- Nije me briga za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pjevat ću drugu pjesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljuje­m stare fotke, zgrade i vatromete - napisala je glumica. Po završetku tretmana suočila se s još jednom posljedico­m - nesanicom. Uz fotografij­u svojih masnica prekriveni­h nogu Selma je dodala ovaj opis: - Nesanica. Kao dijete sam koje se budi. Bojim se i želim plakati. Želim svoju mamu. Želim. Okupat ću se. I plakati. Početak je težak. Moram zapamtiti. Godinama je Selma imala simptome na koje nije obraćala pozornost sve dok se nije srušila pred prijatelje­m, koju ju je kasnije natjerao da otiđe na pregled na kojem je otkrila da se radi o neizlječiv­oj bolesti.

MOTIV

 ??  ?? Snagu joj daje osmogodišn­ji sin Arthur. Zbog njega i vodi ovu
tešku bitku
Snagu joj daje osmogodišn­ji sin Arthur. Zbog njega i vodi ovu tešku bitku

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia