24sata

VUICA: NE BI BILO IZLOŽBE U SYDNEYJU BEZ OSCARA

U galeriji Charlesa Billicha u Australiji izložene su nove kreacije hrvatske dizajneric­e

- Piše: DAVOR LUGARIĆ NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI 

Ako niste čuli za Matiju Vuicu dosad, e pa znajte da je Hollywood “lud” za njom. Tako otprilike ide popratni tekst uz otvaranje izložbe hrvatske dizajneric­e u galeriji Artelier & Billich u Sydneyju. Vrhunac je to sjajne godine za Vuicu (61). U veljači su američke televizijs­ke voditeljic­e Megan Henderson (44) i Megan Telles (29) zablistale na crvenom tepihu 91. dodjele filmske nagrade Oscar u Los Angelesu.

- Možda ni ne bih došla do Sydneyja da nije bilo toga na Oscaru. To je stvarno velika čast i velika svjetska pozornica. Alenka Borić, divna žena i suradnica Charlesa Billicha, predložila je da u galeriji, uz njegove slike, budu i moje kreacije. To je sjajno - ispričala nam je nedavno Vuica. Billicheva galerija je u luksuznom hotelu elitnog dijela Sydneyja. Na otvorenju, odnosno predstavlj­anju kreacija naše dizajneric­e bila je i modna revija. U cijeli je proces bila uključena i Billicheva supruga Christi.

- I ona i Charles su blagoslovi­li ideju o zajedničko­m izlaganju u galeriji - objasnila je dizajneric­a. Haljine koje se trenutačno mogu vidjeti u galeriji nisu sve, dio će s Matijom kad i ona napokon “skoči” do Australije. - Veselim se, nisam još bila u Australiji - rekla je Vuica, koja na put neće sama.

S njom će i njezin partner Jurica Popović (60), glazbenik i veliki Dinamov navijač.

 ??  ?? Matija kaže da je ona primjer kako se uz puno truda može uspjeti
Matija kaže da je ona primjer kako se uz puno truda može uspjeti
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia