24sata

Pobuna u Bayernu: Hoćemo pojačanja!

-

Čelnici Bayerna od Nike Kovača traže da krene u borbu za naslov Lige prvaka, no još nisu doveli pravo pojačanje, kapitalca, koji može jamčiti ravnopravn­u borbu s najvećima.

Iz Atletico Madrida za 80 milijuna eura doveden je Lucas Hernandez, iz Stuttgarta za 35 milijuna Benjamin Pavard, najveće zvijezde Bayerna smatraju da to nije dovoljno da bi se upustili u borbu s, primjerice, Cityjem, PSG-om, Realom...

- Da bismo bili konkurentn­i trebaju nam još tri igrača. Čak i da iz Manchester Cityja dođe Sane, potreban nam je još jedan krilni napadač i još jedan vezni igrač. Ostali smo bez Riberyja, Robbena i Jamesa, a

ULTIMATUM

na njihovo mjesto nije doveden niti jedan iskusni igrač - smatra Robert Lewandowsk­i. Niko Kovač je u velikim problemima jer, ne osigura li mu klub još koje pojačanje, najveće zvijezde lako bi mogle promijenit­i sredinu.

- Ne možemo igrati cijelu sezonu s 13 ili 14 igrača, to je nedopustiv­o. Probajte zamisliti što će biti za četiri, pet mjeseci, kad se akumulira umor. U sezoni je gotovo 60 utakmica, a naši čelnici Hoeness i Rummenigge dobro znaju što to znači - otvoren je bio Lewandowsk­i.

Njegov istup može se shvatiti i kao poruka čelnicima i treneru. Ili pojačajte momčad ili odlazim i ja... (Z. Barišić)

 ??  ?? Lewandowsk­i je tražio od Kovača da
dovede pojačanja
Lewandowsk­i je tražio od Kovača da dovede pojačanja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia