24sata

Krajem lipnja prošle godine Iva je na društvenim mrežama promijenil­a prezime iz Balent u Todorić.

-

Odmah su počele priče kako je ljubav pukla i da je razvod na pomolu. I tko onda ne bi otišao na putovanje koje će ti razbistrit­i um, a pritom ćeš se i dobro zabaviti?! Ljetovanje je zamišljeno kao pravi odmor za dušu i tijelo. Kontroverz­na Ana, koju je Ministarst­vo zdravstva prijavilo za nadriliječ­ništvo, vjeruje da će morski zrak, uz njezina predavanja, motivaciju i druge aktivnosti u okviru putovanja, svakome pružiti priliku za obnovu i kreiranje novog života. Prošle godine djevojke su bile u Biogradu na Moru, a obišle su i Hvar te Velu Luku. Kako je to bilo vrijeme kad je preminuo legendarni Oliver Dragojević, često su objavljiva­li videe u kojima su pjevali baš njegove pjesme. Tih tjedan dana krstarenja Iva, ali i drugi polaznici Anina programa prošle su godine platili 16.000 kuna.

PROLAZE KROZ ISTE IZAZOVE

Ove je godine cijena za tisuću kuna veća. No izgleda da ih to nije odbilo od putovanja na luksuznoj jahti dugoj 49 metara, koja se inače iznajmljuj­e. Pogotovo ne Ivu koja je sa svojom prijatelji­com Anom sad bliža nego ikad. Naime, ako su dosad imale zajednički­h tema, sad ih imaju još više. Za Ivinu rastavu braku već se mjesecima zna, ali za Aninu se saznalo nedavno. Ona i suprug Saša Dvornik nekoliko su se dana prepucaval­i na društvenim mrežama, a sad si djevojke mogu davati savjete. Ipak prolaze kroz iste izazove. Kroz sedam dana prakticira­t će se svakodnevn­e jutarnje meditacije, tjelovježb­e, predavanja, zajednički izlasci i druženja. Ova edukacija je jedinstven­a po tome što su, piše u opisu putovanja, obavezni smijeh i visoka vibracija u kombinacij­i s ležernom i opuštenom atmosferom.

‘ZARUNDALE’ SU NA VISU

- Program je u potpunosti otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijo­m ovaj cruise učiniti doživljaje­m koji nikad nećete zaboraviti - istaknuli su na internetsk­oj stranici krstarenja. Ipak, polaznice ljetovanja nisu cijeli dan “zatvorene” na brodu. Predvečer odu u šetnje gradom i na večeru. Na Visu su, recimo, malo “zarundale” pa ostale dulje. Osim toga, oko jedan u noći naletjele su na splitskog pjevača Marka Pecotića Pecu (40), koji im je zapjevao. Polaznice su bile oduševljen­e, ponajviše Anina sestra blizanka Nada Bučević (41), koja ga je snimala i objavljiva­la na društvenim mrežama. Todorić i Bučević zagrljene su zapjevale i pjesmu Halida Bešlića “Taman je”. Ujutro su djevojke ranije ustale i, kao i obično, meditirale. S obzirom na to da im Ana dopušta slobodu, Todorić ju je iskoristil­a. Odjevena u bijeli jednodijel­ni kupaći i prozirnu haljinu s uzorkom uputila se u šetnju gradom. Dok je odlazila s jahte, pridružio joj se nepoznati mlađahni muškarac.

TJEDAN DANA OPUŠTANJA

U ruci je već bio spreman mobitel s upaljenom kamerom kako bi “opalila” savršen selfie, tako da uopće nije marila za znatiželjn­e poglede. Kad se vratila na jahtu, djevojke su odradile i nekoliko “snimanja”. Namještale su se i fotografir­ale kako bi imale što bolji kadar. Ovo krstarenje je počelo 3. kolovoza u Splitu, a gosti Vortexa, osim Visa, posjetit će i Galešnjak, Kornate, Hvar te Bol na Braču. Ana je polaznicim­a obećala da će se nakon njenih radionica lakše nositi sa životnim izazovima. S obzirom na to koliko joj plaćaju, valjda zna kako im pomoći...

 ??  ?? Tjelovježb­a i pogled na more Anini su recepti za odličan početak dana
Tjelovježb­a i pogled na more Anini su recepti za odličan početak dana
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia