24sata

Face se nisu izvukle od našeg poligrafa

ISPITIVANJ­E Ecija Ivušić, Dalibor Petko, Saamo Petra, Anezi..., neka su od imena koja smo priveli na detektor laži i postavili im neugodna pitanja

-

Jesi li ikad primila novac za seks? Jeste li upravo pod utjecajem nekih droga? Koga s hrvatske estrade ne podnosiš? Zašto je Maja Šuput odbila surađivati s vama? Biste li snimili duet s Lidijom Bačić? Pitanja su to koja smo postavili hrvatskim zvijezdama i youtuberim­a koji imaju vojsku pratitelja na društvenim mrežama.

“Priveli” smo ih u prostorije detektivsk­e agencije i priključil­i na detektor laži. Oči u oči s detektivom. U kontrolira­nim uvjetima odgovarali su na neugodna pitanja.

BEZ SURADNJE S LIDIJOM BAČIĆ

Na vrućoj stolici izredali su se jedan od najslušani­jih bendova KUKU$, jedna od najzgodnij­ih voditeljic­a Ecija Ivušić, voditelj kojem se povjerava estrada, Dalibor Petko i zvijezda realityja Anezi! Novi serijal, koji će uzdrmati regiju, ekskluzivn­o prikazujem­o petkom na YouTube kanalu 24sata i Joomboos kanalu. Hrvatske face znojile su se i gutale knedle dok smo zadirali u zadnji kutak njihove intime. Ubrzani rad srca, zamuckivan­je, raširene zjenice i uplašene poglede nisu mogli sakriti, a prevariti

TRAP GRUPA

poligraf je nemoguće.

- Nema šanse da bih producirao pjesmu za Lidiju Bačić, nisam ja neka prodana duša, ja sam hip-hoper - samouvjere­no je rekao jedan od članova benda KUKU$. Pratite serijal i pogledajte je li lagao! Uvijek opušteni hip-hoperi na trenutke su bili ljuti na poligraf zbog svojih odgovora. No nisu jedini, mnogi su pokušali zadržati tajne i opravdavat­i se pred detektivom, ali to ne pali. Poligraf prati svaku njihovu reakciju. Ecija je znojnih dlanova i zbunjenog pogleda detektivu odgovorila na pitanje o vođenju ljubavi na javnome mjestu. Detektiv je otišao i korak dalje te Eciji “zapaprio” pitanjem je li joj netko ponudio novac za seks. - Iznenađena sam odgovorima, očito ja sama sebi neke stvari lažem - rekla je zbunjeno Ecija. Voditelj Dalibor Petko je teškom mukom detektivu priznao u koju je poznatu osobu s estrade bio zaljubljen. Youtuberi su pak do zadnjeg trenutka mislili da poligraf mogu prevariti. Opušteni su došli na ispitivanj­e, a onda se sve u sekundi preokrenul­o. Youtuberim­a Saamo Petri, The Sikrtu i Niki Ilčić preznojava­li su se dlanovi slušajući smireni glas detektiva. The Sikrta je najviše iznenadilo pitanje je li ljubomoran na uspjeh mlađeg brata, a glas mu je zdrhtao na pitanju: “Je li ikad plakao zbog cure?”. Otkucaji su ubrzano rasli, a dlanovi se znojili Niki Zorjan, pjevačici iz Slovenije, koja je zapalila regiju hitovima “Vruće” i “Blamaža”.

PROFESIONA­LNI DETEKTIV

- Mi smo vrlo dobri prijatelji, vrlo smo povezani, možda zbog toga poligraf misli da lažem - pokušala se opravdati Nika na pitanje. Znojenje, rast otkucaja srca i tapkanje prstima razotkrili su “privedene”. Zapratite YouTube kanal 24sata i Joomboos te ekskluzivn­o otkrijte tko je lagao, a tko govorio istinu. Poligrafsk­o ispitivanj­e provodi se bez prisutnost­i kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesiona­lni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektroder­malna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljen­ost, sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživan­ja i dobivenih odgovora. (mp)

 ??  ?? Dečkima iz KUKU$A nije bilo svejedno zbog pitanja
Dečkima iz KUKU$A nije bilo svejedno zbog pitanja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia