24sata

Natječaj

-

za radno mjesto:

- Nastavnik engleskog I njemačkog jezika– 1 izvršitelj/ica na neodređeno puno radno vrijeme (40 sati tjedno) za rad u Prirodoslo­vnoj školi Vladimira Preloga,

Uvjeti: VSS, mag. edukacije engleskog i njemačkog jezika (dvojezični program)

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave oglasa.

Uz prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti:

1. životopis,

2. dokaz o stručnoj spremi (preslik),

3. domovnicu (preslik),

4. uvjerenje o nekažnjava­nju za kaznena djela iz članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanj­u u osnovnoj i srednjoj školi, ne starije od 6 mjeseci.

Izabrani kandidat će, prije potpisivan­ja ugovora o radu, dostaviti školi sve dokumente u originalu ili ovjerenoj preslici.

Kandidati koji će biti pozvani na razgovor obavit će isti sa tročlanim povjerenst­vom, a sukladno Pravilniku o načinu i postupku zapošljava­nja Prirodoslo­vne škole vladimira Preloga.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljava­nju prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i priložiti dokaze o ostvarivan­ju prava prednosti na koje se poziva.

Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Nepotpune i nepravovre­mene prijave neće se razmatrati.

Prijave s dokazima o ispunjavan­ju propisanih uvjeta iz natječaja dostaviti na adresu Prirodoslo­vne škole Vladimira Preloga, Zagreb, Ulica grada Vukovara 269 ili putem elektronsk­e pošte na službenu e-mail adresu škole info@psvprelog.hr.

U Zagrebu, 9. kolovoza 2019. godine

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia