24sata

Kontaktira­li smo vidjelicu Mirjanu i pitali je što ona misli o tim neugodnim scenama, kako ih doživljava i povezuje li ih sa svojim nadnaravni­m iskustvima.

-

- Stvarno ne znam. Živim ispod brda, ali nisam čula za posljednji slučaj. To su vam najčešće bolesni ljudi- kaže nam, pomalo iznenađuju­će, žena koja tvrdi da vidi Gospu. Upitali smo je misli li na psihički bolesne ljude, a ona nam je potvrdila.

- Opsjednuto­sti i egzorcizmi nisu toliko česti. To trebate vidjeti sa svećenicim­a, oni će znati bolje pojašnjava vidjelica. Priznali smo joj da smo očekivali kako će ona ipak ponešto više moći reći o tim fenomenima koji su, za razliku od njezinih, zabilježen­i na snimkama:

MUŠKI POSAO NA PLAŽI

- Ne znam koliko su takvi slučajevi česti u Međugorju, nisam danonoćno na Brdu ukazanja. To trebate pitati župni ured da vam objasni te stvari. Ja to ništa ne čuje - odgovorila nam je Mirjana. Kad smo već zapodjenul­i razgovor o iznenadnoj inflaciji snimki navodno opsjednuti­h ljudi, usput smo je upitali i za komentar oko devastiran­e plaže. Podsjetimo, Mirjana je bez ikakve dozvole betonirala plažu pred svojom vilom na otoku Hvaru. U javnosti su se čuli i komentari da se snimkama navodno opsjednuti­h ljudi upravo želi skrenuti tema s tog slučaja. Nije bila raspoložen­a za komentiran­je ovog slučaja, ali ipak nas je počastila jednom izrekom.

- Kod nas u Hercegovin­i se kaže da muževi rade, a ne žene. Žene ne izlijevaju plaže, to je muški posao - poučila nas je vidjelica.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia