24sata

MILEY I LIAM SE RAZVODE ZBOGOM MUŽIĆU, DRAŽE SU MI ŽENE

KRATKO, ALI SLATKO Glumac Liam Hemsworth i pjevačica Miley Cyrus vjenčali su se prije osam mjeseci nakon dugogodišn­je veze...

- Pišu: ASTRID ČADA, KARLA RUMORA

‘BIO SI MI SVE’

Njihov brak se na prvi pogled činio kao savršen, na fotografij­ama su bili ludo zaljubljen­i, ali stvarnost je bila drugačija pa su se odlučili razići.

Pjevačica Miley Cyrus (26) i glumac Liam Hemsworth (29) tajno su se vjenčali krajem prošle godine. Tu su vijest objavili na društvenim mrežama i raznježili pratitelje. Nekim fanovima je ta informacij­a pokvarila dotad sretan dan jer su shvatili da su propustili šansu. Izgleda da je sad ponovno imaju. - Liam i Miley dogovorili su se kako će se razići na neko vrijeme. Stalno se mijenjaju kao partneri i pojedinci te su odlučili da je najbolje da se usredotoče na sebe i karijeru - piše časopis People. Pjevačica je nedavno izjavila kako ju i dalje privlači ženski spol. - Ljudi su često zbunjeni s mojim kompleksni­m i modernim brakom. Mislim, zar stvarno misle da sam ja kod kuće s pregačom i kuham večeru? Ja sam u heteroseks­ualnoj vezi, ali me i dalje privlače žene - ispričala je Cyrus. To je pokrenulo priče kako se par razvodi zato što je Miley shvatila da voli žene pa Liamu više nije htjela smetati. Pjevačica već neko vrijeme ne nosi vjenčani prsten. Ipak, razvod ne znači da prestaju brinuti o svojim kućnim ljubimcima, psima Emi, Mary, Jane, Bean, Happy, svinji Pig te dvije mačke Keke i LiLo.

 ??  ?? Cyrus već neko vrijeme ne nosi vjenčani prsten
Cyrus već neko vrijeme ne nosi vjenčani prsten
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia