24sata

STIZE NAM NAS MALI COVJEK...

SRETNA VIJEST Pjevačica Franka Batelić (27) i nogometaš Vedran Ćorluka (33) objavili su kako čekaju dijete, koje stiže iduće godine

-

Piše: R. JUKIĆ, M. BOSANČIĆ, L. PTIČAR

Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše... Ja ću smirit vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicam­a! Stiže nam samo naš mini čovjek!, napisala je na svojem Instagram profilu pjevačica Franka Batelić (27) i tako potvrdila da čeka dijete s nogometaše­m Vedranom Ćorlukom (33).

Koju minutu poslije radosnu je vijest sa svojim pratitelji­ma na društvenim mrežama podijelio i srebrni nogometaš sa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

- 2020. će biti posebna, naša mala obitelj se povećava napisao je sjajni branič. Trudnoću nam je potvrdio i Frankin menadžer Siniša Bevanda. - Osjeća se dobro. Nastavit će s koncertima, a ima i pjesmu za koju će snimiti spot - rekao nam je Bevanda.

Ubrzo su počele dolaziti čestitke sa svih strana. Kolege našeg umirovljen­og reprezenta­tivca, njihove žene i djevojke, Frankine kolegice s estrade... Brojni poznati su sretnom paru čestitali na najljepšoj mogućoj vijesti.

- Čestitam - prvi je reagirao naš sjajni bek

Šime Vrsaljko

(29), koji je i sam nedavno postao otac.

- Čestitke od srca - napisao je Ivan Perišić

(31), a najbolje želje ostavili su i nogometaš Dejan

Lovren, Ivana Vida, supruga Domagoja Vide, Izabel Andrijanić, supruga Matea Kovačića, Dina Dragija, djevojka nogometaša Tina Jedvaja, voditeljic­a Tatjana Jurić, Dejan Lovren, blogerica

Ella Dvornik ....

 ??  ?? BROJNI ČESTITARI U roku od nekoliko sati fotka je prikupila 40.000 lajkova
BROJNI ČESTITARI U roku od nekoliko sati fotka je prikupila 40.000 lajkova
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia