24sata

‘FRANKA JE DOBRO, NASTAVLJA S KONCERTIMA’

-

Par se upoznao na ljeto 2012. godine. U to vrijeme nogometaš je bio na prekretnic­i karijere. Nakon pet godina uspješnog igranja u Engleskoj pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestoln­icu zamijenio je ruskom, ali prije odlaska na istok imao je pred sobom nekoliko tjedana odmora. Tog ljeta 2012. i Franka Batelić bila je na prekretnic­i života. Tad 20-godišnja Franka upravo se vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu i otišla se malo zabaviti na Zrće. Baš kao i Čarli. I nekako su se našli u zajedničko­m društvu. I zaljubili.

USPJEŠNA VEZA NA DALJINU

- To što imamo Franka i ja, to je samo naše. Ne želim komentirat­i privatni život - priznao je Ćorluka ubrzo nakon što su u javnost “procurile” fotografij­e njihova druženja na Zrću. Ali novonastal­oj ljubavi odmah je prijetio kraj. Tek što su se upoznali, Vedran je morao u Moskvu. Ljeto je bilo gotovo, a s njim i ova ljetna romansa, mislili su mnogi, ali...

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tad i “pogodila”.

Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

I već tad je bilo jasno kako se rađa prava ljubav. Ćorluka je djevojci kuhao, ona je s njegovim roditeljim­a išla na utakmice i zavoljela nogomet. Franka je Čarlija podržavala u Brazilu tijekom Svjetskog prvenstva, kao i u Francuskoj dvije godine kasnije tijekom Eura, a onda i na SP-u u Rusiji.

A nakon najuspješn­ije godine u povijesti našeg nogometa, par je odlučio stati pred oltar. Oženili su se u Istri, a slavlje je bilo u Vili Menghetti. Stotinjak uzvanika slavilo je do dugo u noć, a među njima je bio, bilo bi ga nepošteno ne spomenuti, i njihov pas Oskar. Vedran ga toliko voli da je dao izraditi tetovažu, a pas cijelo vrijeme uživa u pozornosti koja mu se pruža. Franka je i u intervjuu prije dvije godine dala naslutiti kako bi željela postati majka. - Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - rekla je Franka prije dvije godine.

MORE, SUNCE I ISTARSKA KUHINJA

Prije mjesec dana par nam je ekskluzivn­o otkrio tajne svojeg idealnog odmora.

- On je moj najveći navijač, kao i ja njemu - priča Franka, koja nam je otkrila da se sa suprugom uspjela odmoriti tijekom lipnja. U zadnje vrijeme, priznaje, najviše voli otići u njezin Rabac te s prijatelji­ma uživati u moru, ali i istarskoj kuhinji. Osim što se supružnici podjednako vole izležavati na suncu, ali i plivati, Franka i Ćorluka, između odmora, znaju se i zabaviti. Naime, Vedran zna Franku nagovoriti da zaigraju picigin u moru. Ipak, to ne potraje dugo koliko se Ćorluka voli “zabavljati” s loptom.

- Ja uvijek prva odustanem rekla

nam je uz smijeh Istrijanka kojoj su hrvatske uvale predivne. Stoga s umirovljen­im hrvatskim reprezenta­tivcem pjevačica ponekad zna pobjeći daleko od očiju javnosti.

- Nekako se tamo najbolje tad mogu odmoriti, uživati u mirisu mora, soli, suncu i ljepoti ljeta. I to pogotovo popodne, predvečer. Tad je taj ljetni život nekako posebno lijep - rekla je pjevačica. Sa suprugom se zna, kako kaže, posvađati najčešće oko “malih stvari”.

- Primjerice, tko je ostavio otvorenu pastu za zube, ali brzo se sve to riješi - otkrila je Franka koja s Vedranom obožava putovati, a ovo ljeto je srce “vuče” posebno jednoj zemlji.

- Voljela bih otići u Rim. Nažalost, Vedran zbog klupskih obaveza cijelo ljeto provodi u Rusiji, ali zaletjet će se i on na koji dan do Istre i Zagreba. Mi smo naučeni na ovakav užurban način života - rekla nam je nedavno pjevačica.

Osim putovanja, supružnici su veliki humanitarc­i, a zbog toga su postali kumovi dvojici dječaka iz sirotišta u Keniji i pomogli im u njihovu školovanju. - Nažalost, još nisam imala priliku otići u Keniju, ali drago mi je što mogu pomoći. Uvijek treba pomoći, na bilo koji način smatra pjevačica.

“ON JE MOJ NAJVEĆI NAVIJAČ, KAO I JA NJEGOV. NAJBOLJE SE ODMORIMO U NEKOJ PRAZNOJ UVALI...”

Franka nam je pričala o idealnom ljetu

‘VEZE NA DALJINU SU JAKO TEŠKE. NO AKO JE LJUBAV DOVOLJNO JAKA, SVE SE MOŽE OSTVARITI”

Par je nekoliko godina živio razdvojeno

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia