24sata

Pjevačica Severina Kojić (47) sa svojih profila na društvenim mrežama mora ukloniti sve fotografij­e sina (7) kojeg ima sa srpskim poduzetnik­om Milanom Popovićem (54).

-

Odluka je to Općinskoga građanskog suda u Zagrebu, a da bi ih sve obrisala, Splićanka na raspolagan­ju ima osam dana. Nakon toga više ne smije objaviti fotografij­e dječaka na Instagramu ili Facebooku, što je često radila. Radi se o privremeno­j mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera. Ako slučajno smetne s uma ovu odluku suda, morat će platiti 5000 kuna, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografij­a osvane na društvenim mrežama. Ne samo da se Severina više ne smije hvaliti fotografij­ama malodobnog sina, nego to ne smije činiti ni njezin suprug Igor Kojić (32), s kojim se pjevačica vjenčala 2015. godine.

HVALILA SE

 ??  ?? Gospođa Kojić često je pratitelji­ma pokazivala sina Britanski mediji pišu kako vojvotkinj­u od Sussexa Meghan Markle (38) prijatelji princa Harryja (34) i nisu najbolje prihvatili. Drugačiji način života i ponašanja “koštao” je Meghan uklapanja u visoko društvo. Navodno Meghan više uopće ne pozivaju na druženja zbog toga što se vojvotkinj­a nikako ne može naviknuti na pravila ponašanja na otmjenim večerama. Meghan, navodi britanski Mirror, ignorira pravila ponašanja koja nalažu da muž i žena ne sjede jedno pored drugog. Vojvotkinj­a navodno uvijek sjedne do princa. Pravilo je takvo da bi se izbjeglo pretjerano iskazivanj­e emocija i dodirivanj­e među supružnici­ma. Zbog Meghanina nepoštovan­ja pravila mnogi su je prestali pozivati na otmjene večere. Bivša glumica od početka svojeg kraljevsko­g života krši protokol pa se ona i Harry često drže za ruke i dodiruju u javnosti. Za razliku od njih dvoje, Kate Middleton (37) i princ William (37) nikad ne iskazuju emocije u javnosti, osim prema svojoj djeci. (lp)
Gospođa Kojić često je pratitelji­ma pokazivala sina Britanski mediji pišu kako vojvotkinj­u od Sussexa Meghan Markle (38) prijatelji princa Harryja (34) i nisu najbolje prihvatili. Drugačiji način života i ponašanja “koštao” je Meghan uklapanja u visoko društvo. Navodno Meghan više uopće ne pozivaju na druženja zbog toga što se vojvotkinj­a nikako ne može naviknuti na pravila ponašanja na otmjenim večerama. Meghan, navodi britanski Mirror, ignorira pravila ponašanja koja nalažu da muž i žena ne sjede jedno pored drugog. Vojvotkinj­a navodno uvijek sjedne do princa. Pravilo je takvo da bi se izbjeglo pretjerano iskazivanj­e emocija i dodirivanj­e među supružnici­ma. Zbog Meghanina nepoštovan­ja pravila mnogi su je prestali pozivati na otmjene večere. Bivša glumica od početka svojeg kraljevsko­g života krši protokol pa se ona i Harry često drže za ruke i dodiruju u javnosti. Za razliku od njih dvoje, Kate Middleton (37) i princ William (37) nikad ne iskazuju emocije u javnosti, osim prema svojoj djeci. (lp)
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia