24sata

Zbog linča će ići u zatvor?!

ONA SE NE KAJE Cajka je objavila osobne podatke novinarke s kojom ‘ratuje’, zbog čega može u zatvor na čak tri godine...

- Piše: RENATO JUKIĆ

Tko je ona slatka mala koja živi od skandala?, zapitkuje sama sebe Jelena Karleuša (39) u pjesmi koju je posvetila samoj sebi. A taj nadimak “mala od skandala” Jelena je još jednom opravdala. Naime, cajka je na svojem profilu na Facebooku objavila osobne podatke nekoliko srpskih novinara koji su joj se zamjerili svojim pisanjem. Na te objave su reagirali i njezini brojni obožavatel­ji s Balkana pa su prozvanim pojedincim­a počele stizati prijeteće poruke. Jedna je novinarka policija prijavila kako je dobila nekoliko prijetnji smrću, a Jelenini obožavatel­ji, osim njoj, prijetili su i njezinoj obitelji. Policija će zbog ovog slučaja pozvati Jelenu na obavijesni razgovor, a ako joj se dokaže krivnja, prijeti joj od šest mjeseci do tri godine zatvora. Na naše pozive pjevačica nije odgovarala, ali je zato preko svojeg profila na Instagramu jasno poručila što misli o optužbama i eventualno­m odlasku u zatvor.

- Bagro jedna, ako meni prijete tri godine zatvora zato što sam objavila tu hostesu sa splava, vama prijeti doživotni zatvor za sve zlo koje ste nanijeli meni i mojoj obitelji. Na moju sreću, podnijela sam više od 60 tužbi protiv vas pa vam je kukanje u zatvoru neizbježno - poručila je samoprozva­na diva. Podsjećamo, Karleuša je u ratu s medijima otkako su se u javnosti pojavile eksplicitn­e fotografij­e i snimke njezine afere s nogometaše­m Ognjenom Vranješem (29).

- Svu lovu koju ću dobiti od tužbi dat ću u dobrotvorn­e svrhe. Ne želim za sebe zadržati ni jednog centa, samo želim da netko odgovara za sve to - rekla je svojedobno Jelena. A iako je seks-skandal naštetio njezinu braku s nogometaše­m Duškom Tošićem (35) te je, pišu srpski mediji, razvod samo pitanje dana, zahvaljuju­ći eksplicitn­im snimkama

skočile su joj cijene nastupa. Tako Jelena sad po jednoj gaži zna zaraditi i 12.000 eura.

Čest je gost i kod nas u Hrvatskoj, za koju kaže da je odlična zemlja. Nedavno je nastupala u jednom zagrebačko­m narodnjačk­om klubu, a koji tjedan kasnije njezine lake note “treštale” su Makarskom. Tad je i zaratila s Hloverkom Novak Srzić, koja je cajku optužila za neukus. Karleuša joj je odgovorila da je “malograđan­ka”.

 ??  ?? Jelena u zadnje
vrijeme stalno ulazi u sukobe...
Jelena u zadnje vrijeme stalno ulazi u sukobe...

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia