24sata

Voliiiiiii­iiiiiiim te Dinammoooo­ooooooo, orilo se u svlačionic­i Dinama nakon velike pobjede nad Ferencvaro­šom. Bjelica je vikao iz svega glasa, skakao, a onda ga je netko zalio vodom. Samo se obrisao i nastavio skakati i pjevati.

BILO JE PODCJENJIV­ANJA I ONDA JE PRORADIO HRVATSKI INAT, REKAO JE BJELICA

-

- Zaslužili su ovo naši navijači, morali smo si ‘dati oduška’. Znam da to nije laka situacija. Mi smo psihološki bili jako dobri i na kraju slavili. Znamo najbolje što se dešavalo među nama i što nas je posebno motiviralo. Bilo je tu podcjenjiv­ana od strane domaćina, ali pokazali smo naš ‘hrvatski inat’ - rekao je Nenad Bjelica.

Dani Olmo odigrao je odličnu utakmicu i zabio treći gol. Hoće li ostati i za Rosenborg?

- U ovom trenutku ne vidim mogućnost da Olmo ode, a ako ode dovest ćemo igrača njegovog kvaliteta ili nekog poput More dovesti do Olmove kvalitete. Nikola jako dobro čita igru protivnika i u izgradnji igre je konkretan i brz smatra Bjelica.

Do Lige prvaka ostala je još samo jedna prepreka, norveški Rosenborg. Prvi susret igra se već u srijedu na Maksimiru.

- Gledali smo Rosenborgo­vu utakmicu u Mariboru. Mogu reći samo da se radi o tipičnoj ‘skandinavs­koj’ momčadi koja igra čvrsti nogomet. Bit će to čvrst orah, ali vjerujem da možemo pobijediti. Mi gledamo sebe i držimo fokus na onome što je važno, a to smo mi. Znam im trenera jer sam već igrao protiv njega s Lechom. Vjerujem u Dinamo - rekao je Bjelica. (ab)

 ??  ?? Više od 1500 Bad Blue Boysa poptuno je nadglasalo prepuni stadion
Više od 1500 Bad Blue Boysa poptuno je nadglasalo prepuni stadion

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia