TV PRO­GRAM

PRE­PO­RU­KA DA­NA HTV 2 21:00 SUPERKUP: LI­VER­PO­OL CHEL­SEA

24sata - - MOZAIK & TV -

Sti­gao je po­če­tak no­ve se­zo­ne, a za­jed­no s tim je sti­gao i europ­ski Superkup, su­sret iz­me­đu po­bjed­ni­ka Europ­ske li­ge i Li­ge pr­va­ka. Li­ver­po­ol, ko­ji se oki­tio klem­pa­vim tro­fe­jem na­kon 14 go­di­na če­ka­nja, i Chel­sea će se ve­če­ras od 21 sat u Is­tan­bu­lu bo­ri­ti za Superkup ko­ji je ujed­no i ‘kr­šte­nje’ no­ve europ­ske se­zo­ne. Red­si u ovu utak­mi­cu ula­ze kao fa­vo­ri­ti s ob­zi­rom na to da je Jur­gen Klopp us­pio za­dr­ža­ti proš­lo­go­diš­nju mom­čad na oku­pu uz mi­ni ko­rek­ci­je. Tu je i da­lje Mo­ha­med Sa­lah kao glav­ni igrač, dok je Chel­sea do­ži­vio odre­đe­ne pro­mje­ne. Ne­ma vi­še Ede­na Ha­zar­da ko­ji je oti­šao u Re­al, a pra­vu za­mje­nu za nje­ga ni­su do­bi­li jer Blu­esi zbog kaz­ne nemaju pra­vo na ku­po­va­nje igra­ča u ljet­nom pri­je­laz­nom ro­ku.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia

© PressReader. All rights reserved.