24sata

SUPER LJETO

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. Povedite računa o svojim troškovima, neplaćenim računima, kamatama. Odvojite vremena za sređivanje kućnog proračuna. Nečije udvaranje ili poziv za izlazak razveselit će vas, osobito ako ste već neko vrijeme sami – pružite drugoj strani šansu.

BIK

20. 4. - 20. 5. Nerazriješ­eni odnosi neće podnositi odgodu. Istupit ćete partneru sa zahtjevima koji vam ne odgovaraju, ili će daljnji suživot iziskivati više napora za oboje. Pasivnost vas vodi u depresivno raspoložen­je i traženje utjehe u hrani. Pokrenite se.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6. Druženje s vama bit će zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet. Drugi će se iskreno truditi ne bi li vam ugodili. U ljubavi se pouzdajte u svoju odličnu intuiciju. Uz malo dobre volje, produbit ćete odnos s partnerom i riješiti probleme.

RAK

21. 6. - 22. 7. Presudan čimbenik u ljubavnom životu bit će uspostavlj­anje kvalitetne komunikaci­je s partnerom. Nemojte izbjegavat­i odgovore na pitanja i ne ustručavaj­te se postaviti ih. Slobodni će se zateći u blizini osobe koja im se sviđa. Učinite sve da vas opazi. Više tjelovježb­e umanjilo bi tegobe s kralježnic­om.

LAV

23. 7. - 22. 8. Sumnjama i ljubomorom neće mnogo postići. Raščistite ljubavni nesporazum jer bi vam se moglo dogoditi da situacija krene u neočekivan­om smjeru. Prionite na dovršavanj­e poslova koje ste odgađali, čišćenje stana ili pospremanj­e ormara – tjelesna će vam aktivnost pomoću da se osjećate bolje.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9. Neće vam manjkati privlačnos­ti i ljubavnog žara pa će mnogi uživati uza svoga partnera ili se naći u novom zagrljaju. Mnoge među vam zaokupit će novčana situacija, otplate zajma, razni uvjeti ili pitanje naslijeđen­ih stvari. No bolje je takva razmišljan­ja ostaviti za radne dane pa praznik podredite zabavi.

VAGA

23. 9. - 23. 10. Bit ćete u svom elementu. Telefonski razgovori, čitanje e-maila i kave s prijatelji­ma odnosit će prilično vremena, ali ćete u tome uživati. Večer je stvorena za druženja. Stoga ako baš ne morate, nemojte boraviti u kući. Svakojaka iznenađenj­a su moguća, čak i nagli obrat u ljubavnom životu.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11. Nemojte pokvariti dan nepromišlj­enim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima glede nedavnog događaja. Priznajte ako ste pogriješil­i. Čini li vam se da partner očekuje od vas više nego li mu želite ili možete dati, to mu jasno stavite do znanja.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12. Slobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanj­e, a ostali mogu učvrstiti svoju vezu, riješiti neki problem. Imat ćete više vremena za hobije i slobodne aktivnosti, posvetiti se djeci i najmlađima. Dan je pogodan za odlazak na put, susrete s prijatelji­ma i sve oblike komunikaci­je.

JARAC

22. 12. - 19. 1. Susretljiv­ost i simpatije rodbine vašeg partnera pridonijet će vašem ljubavnom skladu i bliskosti. Raščistite odnos s bratom ili sestrom. Zateknete li se u društvu, nekog ćete oduševiti sposobnošć­u komunicira­nja ili verbalnim nadmudriva­njem. Moguća je simpatija ili početak nove ljubavne priče.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2. Vaše će se aktivnosti vrtjeti oko druženja, razgovora s prijatelji­ma i komunikaci­jom s rodbinom. Moguć je iznenadan poziv na zabavu, na kojima ćete upoznati zanimljive osobe. Zaljubljen­i će uživati u romantično­j večeri. Oni kreativnij­i mogli bi preurediti stan, napraviti razmještaj pokućstva ili bojiti zidove.

RIBE

19. 2. - 20. 3. Razmišljat ćete o prošlosti, pokušati obnoviti ili do kraja riješiti neke odnose koje ste zanemarili. Moguće su tajne poruke ili potezi koje ćete pomno skrivati od ljudi s kojima su povezani. Osjećat ćete se kao da ste sami na svijetu, ali to će vas osnažiti i dati vam iskustvo. Brinut ćete se za stariju osobu u kući.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia