24sata

Grbin o transferu kolega: Mogu samo reći dno dna

ŠUTI O RAZLOZIMA Milanka Opačić je ranije tvrdila da će kroz Bandićev klub djelovati kao nezavisna zastupnica

-

Milanka Opačić nije odgovarala na pozive pa i dalje nisu jasni razlozi zašto je promijenil­a stav i učlanila se u stranku Milana Bandića. Ranije je tvrdila da će kroz njegov klub djelovati kao nezavisna zastupnica.

Prije nego što je dva puta potpisala pristupnic­u Bandiću, Opačić se željela upisati u HDZ na Peščenici.

- Nakon što mi je rekla da je studirala tadašnje političke nauke, osjetio sam da je bliža njemu i preporučio joj da proba kod njih - rekao je Dinko Čutura (HDZ). Kako je imala afiniteta prema HDZ-u, u suradnji ne očekuje probleme.

Peđa Grbin (SDP) je razočaran: - Mislio sam da imaju barem minimum pristojnos­ti i da neće napraviti taj zadnji korak. Mogu reći samo dno dna.

Arsen Bauk ironično kaže kako je Opačić posljednje tri godine “oličenje rada i solidarnos­ti”. (sk)

 ??  ?? Obdukcijom preminulog Eugenija Vincija utvrđeno je da se otrovao ugljičnim monoksidom, a to je potvrđeno i očevidom na brodu kad su i dva policajca završila kod liječnika zbog slabosti nakon ulaska u utrobu jedrenjaka.
Obdukcijom preminulog Eugenija Vincija utvrđeno je da se otrovao ugljičnim monoksidom, a to je potvrđeno i očevidom na brodu kad su i dva policajca završila kod liječnika zbog slabosti nakon ulaska u utrobu jedrenjaka.
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia