24sata

Lovro Majer briljirao, Atiemwen je zabijao

INTER - DINAMO 1-2 Domaćini su poveli, ali je prvak preokrenuo. Dva je gola zabio Iyayi Atiemwen, Bjelica je promijenio cijelu momčad

- Piše: ANTONIO BEVANDA

Conev je u 8. minuti šokirao prvaka, činilo se kako će Inter uspjeti iznenaditi “modre”, ali prvaci su onda “dodali gas”. Iyayi Atiemwen je prvo zabio u završnici prvog, a zatim i na početku drugog poluvremen­a za pobjedu Dinama u Zaprešiću. Odigrao je Nigerijac jako dobru utakmicu, iskoristio je priliku koju mu je dao Nenad Bjelica, koji je promijenio svih 11 igrača u odnosu na Budimpeštu. - Zanimljiva utakmica. Bilo je dosta opasnih situacija u kojima nismo najbolje izgledali u obrambenom dijelu, ali poslije toga smo preuzeli kontrolu. Nasreću, zabili smo gol prije poluvremen­a, a onda i u nastavku na vrijeme i taj drugi gol - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica. Briljirao je Lovro Majer, bila je to jedna od najboljih njegovih utakmica u Dinamu. Sjajno je asistirao za prvi gol.

- Ovo danas i u zadnjih par utakmica je bio visok nivo. Lovrina kvaliteta nikad nije bila upitna, samo nestrpljen­je. Mlad je, želio je igrati što više, ali evo došla je i faza gdje dobiva dosta minuta, drago nam je da odgovara na ovaj način na terenu. Diže se u svakom pogledu - kaže Bjelko.

 ??  ?? SLIJEDI LIGA PRVAKA Za četiri dana u Maksimiru
gostuje norveški prvak
SLIJEDI LIGA PRVAKA Za četiri dana u Maksimiru gostuje norveški prvak

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia