24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Moguće su ljubavne tajne, intrige ili bezrazložn­a sumnjičavo­st koje će unijeti prolaznu zbrku. Ne širite glasine o prijatelji­ma, . Osjetit ćete potrebu za samoćom i odmorom, no već sutra naglo ćete se probuditi i postati druželjubi­vi.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Otiđite negdje gdje možete udahnuti zrak punim plućima. Nastojte provesti dan što zdravije i kvalitetni­je. Druženja, telefonski razgovori, putovanja i posjeti rodbine obilježit će ovaj vikend. Prijatelji iz inozemstva mogli bi vam najaviti posjet, što će vas jako razveselit­i, a pozvat će vas da i vi njih posjetite.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Odgodite obavljanje neugodnih obaveza. Najugodnij­e ćete se osjećati u samoći. O odlukama koje se tiču cijele obitelji nastojte popričati sa svim članovima obitelji. Vijesti koje ćete primiti tijekom popodneva poboljšat će vam raspoložen­je. Možda će se raditi o ljubavnoj SMS poruci.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Pred vama je ugodan dan za druženja i nova poznanstva. S okolinom ćete komunicira­ti bez teškoća, uz mnogo duha i humora, a nekog ćete se jako dojmiti. Mnogo ćete vremena provoditi potpuno opušteni, uz glazbu ili neku drugu razonodu. Planirate li večernji izlazak ili zabavu, upoznat ćete zanimljivu osobu.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Presudnu ulogu u sklapanju prijateljs­tva ili ljubavne veze imat će intelektua­lno prožimanje. Izvjesno je prolazno osjećajno odstojanje. Šarm i lakoća u ostvarivan­ju novih poznanstav­a osigurat će samcima nove ljubavne prigode.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Ne baš sjajni financijsk­i izgledi postat će još gori ako disciplino­m ne spriječite trošenje. Kažete li ono što doista mislite, mogli biste se naći u nevolji. Ovo se osobito odnosi na Lavove koji su u svađi s partnerom - druga će vas strana optužiti da ste tvrdoglavi. Bit ćete ljuti na osobu koja vam duguje novac.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Situacije koje su bile nejasne sada su razjašnjen­e, a odluke koje vam je bilo teško donijeti sad će se nametnuti same od sebe. Stvari će se odvijati u laganom ritmu. Moguće je da će vam se činiti kako u nekom pogledu sazrijevat­e ili vaši stavovi poprimaju konkretnij­e oblike.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Okolnosti će se prilagođav­ati vama, a vi ćete samo trebati uvidjeti da vam se otvaraju novi putovi. Imate li nesređen ili prazan ljubavni život, imat ćete dobrih prilika da sve uredite po svom ukusu. Moguća su čak i vrlo lijepa iskustva. Energije ćete imati više, a i prijatelji će vas češće tražiti.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Ako ste pozvani kod rodbine na ručak, dajte sve od sebe da protekne u skladnom ozračju. Imate li nerazjašnj­ene probleme s njima, bolje ih raspravite nekom drugom prilikom, samo ne danas. Izvjesna je veća potrošnja vezana uz članove obitelji ili stambene troškove.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Raspoložen­je će vam se često mijenjati. Shvatit ćete da se neki odnosi mogu promijenit­i nabolje, a uočavanje njihovih manjkavost­i pomoći će vam pri tome. Što god radili, ne slušajte tuđe savjete jer će vas pokolebati. Pouzdajte se u intuiciju i slijedite svoje želje. Zaboravite na kućne obaveze.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Nemojte odustati od onoga što ste naumili raščistiti s partnerom. Odnos vam malo nazaduje. Zato trebate i nešto poduzeti jer se stvari neće riješiti same od sebe. Na zdravlje pripazite jer ćete biti skloni iscrpljenj­ima i stresu. Razonodite se šetnjom, druženjima ili čitanjem omiljenog štiva.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Neiscrpan optimizam bez opterećuju­ćih misli o dalekoj budućnosti uljepšat će vam dan. Zaljubljen­i bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će roditelji iskoristit­i svoju upornost kako bi izašli na kraj s hirovima svojih tinejdžera. Neke će razveselit­i dolazak gostiju.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia