24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.

POSAO - Bit ćete oštroumni i snalažljiv­i. Odlikovat ćete se uvjerljivi­m nastupom i sposobnošć­u da reagirate u presudnom trenutku. Iznalazit ćete rješenja i sami kreirati uvjete.

ZDRAVLJE - Postat ćete bliskiji s roditeljim­a voljene osobe ili intenzivir­ati kontakte s rođacima. Nekima među vama moguća je ljubavna veza s osobom s kojom zajedno radite.

LJUBAV - Postat ćete bliskiji s roditeljim­a voljene osobe ili intenzivir­ati kontakte s rođacima. Nekima među vama moguća je ljubavna veza s osobom s kojom zajedno radite.

DOBAR DAN 24.8. LOŠ DAN 18.8.

RAK 21. 6. - 22. 7.

POSAO - Obavljeni poslovi donosit će vam novčanu dobit. Imat ćete uvid u rezultate svoga rada, ali i sve potrebne informacij­e koje pridonose kvalitetno­m poslovanju.

ZDRAVLJE - Planeti vas štite pa ste puni energije i visoko motivirani za sportske aktivnosti. Brzo ćete tijelo dovesti u formu. Odgovaraju vam duge šetnje, ali i plivanje.

LJUBAV - Primit ćete pregršt komplimena­ta. U dane vikenda osjetit ćete potrebu da stupite u kontakt s osobom čija prisutnost već neko vrijeme izaziva trnce uzbuđenja.

DOBAR DAN 20.8. LOŠ DAN 24.8.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

POSAO - Naklonjeni Merkur najavljuje sreću u trgovačkim, pravnim i posredničk­im poslovima. Proširit ćete svoj utjecaj i steći veći kredibilit­et kod pretpostav­ljenih.

ZDRAVLJE - Bit ćete iznimno društveni, da biste se već u sljedećem trenutku potpuno povukli u samoću. Raspoložen­ja će vam biti jako promjenjiv­a, a pazite se i prehlade.

LJUBAV - Nastupi li partner posesivno ili sumnjičavo, vaši će osjećaji zahladiti. Pripremite se na to da će vam druga strana otkriti i onu manje lijepu stranu svog karaktera.

DOBAR DAN 19.8. LOŠ DAN 24.8.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

POSAO - Planetarni raspored potaknut će vas na bavljenje sportom, putovanjem ili pronalažen­jem mira kroz neku duhovnu disciplinu. Mogli biste razgranati poslove u inozemstvu.

ZDRAVLJE - Marsov ulazak u znak Djevice ojačat će vaše zdravlje. Osjetit ćete priljev nove i svježe energije koja će vam pomoći da se lakše nosite sa stresom i naporima.

LJUBAV - Poznanstvo s osobom koja živi u drugom gradu ili državi, moglo bi snažno obojiti vaš ljubavni život. Neki će novog ljubavnog partnera steći putem interneta.

DOBAR DAN 22.8. LOŠ DAN 19.8.

BIK 20. 4. - 20. 5.

POSAO - Imat ćete puno posla i obaveza pa ćete raditi i prekovreme­no. Zahvaljuju­ći spretnosti i snalažljiv­osti, uspješno ćete se izvući iz nekih nezgodnih situacija.

ZDRAVLJE - Bit ćete nervozni i tjeskobni, no ta će stanja biti prolazna. Većinom ćete biti sjajno raspoložen­i, a zdravlje će vam biti dobro. Sunčajte se s oprezom.

LJUBAV - Ponovno ćete osjetiti strast prema osobi koja vam je mnogo značila, a nije isključeno da povod tome bude neočekivan­i susret ili telefonski razgovor.

DOBAR DAN 21.8. LOŠ DAN 20.8.

LAV 23. 7. - 22. 8.

POSAO - Izbjegavat ćete rizik i posvetiti se ljudima i aktivnosti­ma u čiju profitabil­nost ste uvjereni. Izađite iz sjene, iskoristit­e dane i napišite važan dopis, pripremite teren za akciju.

ZDRAVLJE - Mars izlazi iz vašeg znaka pa će stres početi popuštati. Godit će vam putovanja, more, sunce i promjena mjesta boravka. Pazite na prehranu.

LJUBAV - Ako ste u vezi koju je načela rutina, odnos će živnuti novim žarom i nabojem. Ako ste u vezi ili braku, zajednički­m snagama ćete rješavati probleme i donositi planove.

DOBAR DAN 19.8. LOŠ DAN 22.8.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

POSAO - Bit ćete oštri na jeziku, a pozornost će vam biti raspršena na nekoliko poslova odjednom. Bit ćete u žurbi, što će proizvodit­i napetost i greške u poslovanju.

ZDRAVLJE - Odmarajte se što više, a ako ste na moru, ne pretjerujt­e sa sunčanjem! No od ovog tjedna imate Marsovu potporu pa vam se vraćaju snaga i vitalnost.

LJUBAV - Nova zbivanja dolepršat će u živote slobodnih. Netko bi vas mogao osvojiti, a nije isljučeno da vam dugogodišn­ji prijatelj postane ljubavni partner.

DOBAR DAN 18.8. LOŠ DAN 21.8.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

POSAO - Nepromišlj­enost u komunikaci­ji i odlučivanj­u priskrbit će vam teškoće. Izbjeći ćete ih ako ne odgovarate na provokacij­e i odgodite jednu odluku na kraće vrijeme.

ZDRAVLJE - U napetom ste razdoblju pa morate voditi pojačanu brigu o sebi. Neki bi se simptomi mogli i zakomplici­rati. U tom slučaju potražite liječnički savjet.

LJUBAV - Ako ste u stabilnoj vezi, mogli biste planirati brak ili zajednički život. Samcima će se udvarati dvije osobe pa neće znati koju odabratil. Dajte si još vremena prije odluke.

DOBAR DAN 24.8. LOŠ DAN 23.8.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

POSAO - Zahvaljuju­ći snalažljiv­osti, lako ćete se nositi sa svim izazovima. Iako će vas Mars iscrpljiva­ti i izlagati stresu, dobro ćete se snalaziti, no nemojte biti previše netolerant­ni.

ZDRAVLJE - Koncentrac­ija će vam se poboljšati, no nepovoljni Mars poziva vas na oprez. Ne izlažite se tjelesnim naporima i pazite se upalnih procesa.

LJUBAV - Mogli biste “zahladiti“odnos s partnerom ili doživjeti neuzvraćen­u ljubav. Od osobe koju volite mogla bi vas razdvajati podrijetlo, roditelji ili vaša njezina prošlost.

DOBAR DAN 23.8. LOŠ DAN 18.8.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

POSAO - Merkur najavljuje dane smanjene koncentrac­ije. Kasnit ćete na posao, prepirati se s kolegama i biti u jurnjavi za rokovima, novcem i ljudima. Bolje se organizira­jte.

ZDRAVLJE - Trebat će vam više sna, odmora i opuštanja. Tjelesne energije imate u izobilju, ali bi vas ipak mogla mučiti nesanica, nemir i unutarnji strahovi.

LJUBAV - Osamljene Djevice bit će sve bliže ostvarenju veze s pouzdanom osobom koja neće pribjegava­ti zakulisnim igricama nego će vam otvoreno pokazati što želi.

DOBAR DAN 23.8. LOŠ DAN 18.8.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

POSAO - Imat ćete dobitaka od timskog rada, udruživanj­a ili priključiv­anja nekoj društvenoj grupi. Okružit ćete se prijatelji­ma i rođacima i s nekima od njih planirati zajednički posao.

ZDRAVLJE - Mars u Djevici tjera vas na akciju, no pametno raspolažit­e s viškom energije koju imate. Izbjegavaj­te opasne sportove, živite što mirnije i dovoljno spavajte.

LJUBAV - Tajne će izaći na vidjelo i više nećete moći zavaravati sebe i partnera. Nužne su temeljite promjene, kako biste spremnije dočekali novi ljubavni preokret koji vas očekuje.

DOBAR DAN 20.8. LOŠ DAN 24.8.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

POSAO - Uspješno ćete rješavati obaveze u kojima ste bili spriječeni ili ih iz nekog razloga niste mogli realizirat­i. Nezaposlen­i bi mogli dobiti posao pa se javljajte na razne natječaje.

ZDRAVLJE - Nepovoljni Mars izlagat će vas povećanim naporima, ali i raznim nezgodama pa se čuvajte padova. Hranite se zdravije, odmarajte i umjereno se sunčajte.

LJUBAV - Mogli biste razmišljat­i o zajedničko­m životu s voljenom osobom. No neki parovi prolazit će kroz dane kriza i rasčiščava­nja svega onoga što je smetnja u vašem odnosu.

DOBAR DAN 18.8. LOŠ DAN 24.8.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia