24sata

KAKO ME PRELJUB PROMIJENIO

- 064/528-825 Cijenapozi­vatelefon3,49kn/min,mobitel4,78kn/min Maratela mreže d.o.o. - 072/700-700 - Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina. HR

- Prijevara je izdaja ljubavi i povjerenja. Željela sam ljubav u kojoj je najvažnija istina, pa čak i ona koja boli - odgovorila je 38-godišnja Snježana našem tarot majstoru kada ju je upitao što za nju znači prijevara.

Nikada do sada u vezi nisam doživljela da me netko prevari, sve do trenutka kada je on prešao sve granice koje nisam imala, jer sam mislila da prava ljubav treba biti baš takva - bez granica. Kada je priznao, to me je uništilo. Njegova grižnja savjesti sad je bila moja bol. Mašta mi je podivljala. Zamišljala sam ih zajedno, njega, kako ju dodiruje kao što je prije i mene dirao. Nisam to mogla izbaciti iz glave. Te slike izjedale su me iznutra 24 sata dnevno. Nakon njegove izdaje, u meni su prevladale sve moje slabosti i nesigurnos­ti. Postala sam kao kornjača koja se uvukla u svoj oklop, trebalo mi je vremena da se oporavim, polako izađem iz tog oklopa, korak po korak, ponovno u svijet. Sve je to trajalo godinu dana i tek sad mi je jasno da je veliku ulogu u tom povratku među žive imao moj tarot majstor, koji mi je bio uvijek na raspolagan­ju, samo jedan poziv daleko - otvorila je svoju dušu Snježana koja danas kaže kako ju je ta prevara zauvijek promijenil­a.

Nisam ni bila svjesna koliko razgovor s mojim omiljenim tarot majstorom može djelovati terapeutsk­i, koliko empatije može biti u tom glasu razuma i vodstva u trenucima kad mi je bilo najteže. Kroz naše razgovore na kraju sam shvatila da je njegova prevara bila dobra stvar za mene. Naučila sam da i dalje mogu vjerovati, biti iskrena i otvorena, a u isto vrijeme zaštititi samu sebe kako ne bih opet ostala povrijeđen­a. I veliko hvala mojem tarot majstoru, čiji su mi savjeti dali snage da danas mogu poslati ovu poruku svojoj budućoj ljubavi: kad se prvi put sretnemo, djelovat ću sramežljiv­o, tiho i povučeno. Ali to je samo zato što želim biti sigurna da, kada ti poklonim svoje srce, da ćeš ga voljeti i poštivati kao da je tvoje - ispričala je svoju priču Snježana.

Snaga, nada i sreća koji se bude u ljudima koji nam se obrate za savjet ili pomoć najveći su poticaj da se još više trudimo, radimo najbolje što možemo i okupljamo samo vrhunske stručnjake iz svijeta ezoterije – istaknuli su iz Tarot centra „Svijetla budućnost“. Naš Vam tim stoji na usluzi od 0 do 24 sata.

TREBATE LI SAVJET? NEKOGA DA VAS SASLUŠA? MUČI VAS NEIZVJESNO­ST? NAZOVITE TAROT CENTAR SVIJETLA BUDUĆNOST NA BROJ

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia